21 °C

Съветниците на Ардино декларираха имуществото си, по заможните с апартаменти в големите градове

Общинските съветници от местния парламент в Ардино декларираха недвижимото имущество и влоговете си пред Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

По-заможните от тях са обявили апартаменти освен в Ардино и в големи градове на страната.

  Веселин Чаушев е обявил съсобственост в апартамент в София, в район „Триадица”. Делът му възлиза на 151 133 лв. Той е обявил и магазин в столицата в район „Витоша”, който също е съсобственост. Притежава и ½ от апартамент и в Кърджали и къща с двор в Ардино. Кара „Мерцедес” за 31 000 лв, който също е съсобственост. Има банкови влогове в евро и лева.

  Кадир Юсеин Аптикадир е декларирал пред избирателите апартамент в Пловдив  с дял в стойността му от 10 000 лв. Притежава и жилище в Кърджали на стойност 17 000 лв. Има право на строеж в Петлино, както и ниви в землището на същото село.Кара „Нисан” за 2000 лв.

  Фахри Кафали е закупил апартамент в Стара Загора като неговия дял е 65 000 лв.  Има апартамент и къща с двор в с.Бял Извор. В същото село притежава и ½ от магазин. Има в съсобственост две коли , едната от които БМВ за 20 000 лв. Декларирал е задължения за 50 000 лв.

    Азис Халибрям Мурад  притежава дял в апартаменти в Кърджали и Ардино. Има ½ съсоственост и в гараж в Ардино. Има три коли,купени на старо.

  Бившият зам.-министър на здравеопазването д-р Адам Персенски е обявил публично  дялово участие в апартамент и къща с двор в Ардино.Има заем от 25 000 лв.Има вложения в инвестиционни фондове.

  Бившият кмет Ресми Мурад също се е отчел пред избирателите.Той притежава апартамент в Кърджали,като неговия дял е за 36 000 лв.Има и къща с двор в Ардино. Семейна собственост е колата му „Нисан”. Има влогове в левове и долари.

  През настоящата година председателя на Общинския съвет Сезгин Байрамали Байрам не е декларирал имущество, което е направил при първия си мандат.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Готовността ви за действие е впечатляваща, предвид обстоятелствата покрай вас. Като начало се убедете, че е във вашите възможности. Не се ангажирайте с прекалено много задачи, това може да ви донесе повече напрежение. Отнесете се с внимание към човек от обкръжението ви, който е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
26 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Времето ще работи за вас и ще стигне за всичко, а задачите ви ще се реализират както ги предвиждате. Обърнете повече внимание на семейството си, напоследък сте твърде заети и пропускате важни моменти. Не бъдете прекалено недоверчиви към направена ви оферта. Откриват ви се възможности, за каквито сте мечтали.
26 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изпълнени сте с ентусиазъм. Контактите с близките ви действат тонизиращо, а разбирането от страна на любимия човек ви кара да забравите проблемите. Действайте, впускайте се в рисковани начинания, успехът е на ваша страна.
26 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят за много от вас ще премине в спокойна обстановка, сред близки или приятели. Други ще използват времето си за професионална подготовка, предстоящи изпити или делови срещи поддържат кондицията и вниманието им будни. Не допускайте дреболии да помрачат настроението ви, погледнете на тях от друг ъгъл и ще ги преодолеете по-лесно.
26 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се почувствате значително по-добре, ако не говорите за всичко онова, което ви тревожи. Не за друго, а защото е възможно да нараните без причинно някой до вас, без от това да спечелите. Вечерта ви ще бъде приятна, но заслуга ще е на някой, който ви обича. Бъдете откровени с него и не крийте отношението си, каквото и да е то.
26 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред хора, общувайки вместо да си седите у дома. Ще ви се отдаде такава възможност към средата на деня, когато приятен ангажимент ще ви срещне с интересни личности. Можете да научите много и да споделите част от своя опит, което пък ще бъде от полза за събеседниците ви. На някои от вас предстои пътуване по работа.
26 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви интересен ден, изпълнен с положителни емоции. Независимо с какво предпочетете да се занимавате със сигурност ще откривате приятни неща във всяко нещо. Ново запознанство ще въодушеви необвързаните от вас. Личното ви обаяние няма да остане незабелязано от хората около вас. Възможно е да се запалите по нещо ново и вълнуващо.
26 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
26 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съществуват проблеми, които понякога ви причиняват притеснения. Въпреки, че сте силни, чувствителността ви е изострена и ще приемете случващото се като особено сериозно. Можете да се справите и с по-малък разход на енергия. Бъдете практични и не се колебайте да направите компромис, ако трябва.
26 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
В прекрасно настроение сте и с удоволствие и нетърпение пристъпвате към обичайните си занимания. Среща с интересна и привлекателна личност ще направи този ден незабравим. Не пропускайте добрата възможност, която ви се открива. Това може да е началото на стабилна и трайна връзка. Не всеки среща такъв човек, а и скоро едва ли ще ви се отдаде подобна възможност.
26 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Избягвайте промените днес. Домашният уют е препоръчителен и доста здравословен. Вечерта прекарана в дружелюбна приятелска компания е най-удачният завършек на деня. Непредпазлив флирт може да ви създаде неприятности.
26 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. С добрите си организаторски умения ще трансформирате работата в удоволствие. Някои от вас ще предприемат пътуване до нови и непознати за тях места. Това ще ги зареди с много енергия. Ще изживеете приятни мигове с любимите си хора.
26 сеп 2020
Последни новини