19 °C

Съветниците на Ардино декларираха имуществото си, по заможните с апартаменти в големите градове

Общинските съветници от местния парламент в Ардино декларираха недвижимото имущество и влоговете си пред Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

По-заможните от тях са обявили апартаменти освен в Ардино и в големи градове на страната.

  Веселин Чаушев е обявил съсобственост в апартамент в София, в район „Триадица”. Делът му възлиза на 151 133 лв. Той е обявил и магазин в столицата в район „Витоша”, който също е съсобственост. Притежава и ½ от апартамент и в Кърджали и къща с двор в Ардино. Кара „Мерцедес” за 31 000 лв, който също е съсобственост. Има банкови влогове в евро и лева.

  Кадир Юсеин Аптикадир е декларирал пред избирателите апартамент в Пловдив  с дял в стойността му от 10 000 лв. Притежава и жилище в Кърджали на стойност 17 000 лв. Има право на строеж в Петлино, както и ниви в землището на същото село.Кара „Нисан” за 2000 лв.

  Фахри Кафали е закупил апартамент в Стара Загора като неговия дял е 65 000 лв.  Има апартамент и къща с двор в с.Бял Извор. В същото село притежава и ½ от магазин. Има в съсобственост две коли , едната от които БМВ за 20 000 лв. Декларирал е задължения за 50 000 лв.

    Азис Халибрям Мурад  притежава дял в апартаменти в Кърджали и Ардино. Има ½ съсоственост и в гараж в Ардино. Има три коли,купени на старо.

  Бившият зам.-министър на здравеопазването д-р Адам Персенски е обявил публично  дялово участие в апартамент и къща с двор в Ардино.Има заем от 25 000 лв.Има вложения в инвестиционни фондове.

  Бившият кмет Ресми Мурад също се е отчел пред избирателите.Той притежава апартамент в Кърджали,като неговия дял е за 36 000 лв.Има и къща с двор в Ардино. Семейна собственост е колата му „Нисан”. Има влогове в левове и долари.

  През настоящата година председателя на Общинския съвет Сезгин Байрамали Байрам не е декларирал имущество, което е направил при първия си мандат.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 04.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Освободете се от напрежението, загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи. Добри новини.
04 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще успявате. Ще реализирате плановете си дори по-добре от предвиденото. Близък човек ще ви ангажира с проблем, по който едва ли ще можете да сте му полезни. Не позволявайте хорските приказки да променят отношението ви към определена личност, защото тя заслужава повече внимание и уважение.
04 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обзети сте от творчески идеи, които горите от желание да споделите и осъществите. Предлага ви се чудесна възможност за изява. Ще се радвате на вниманието и обичта както на близките си, така и от страна на колеги и на хора, на които ще бъдете представени. Нова сърдечна тръпка ще ви разтърси и само вие знаете колко далеч искате да стигнете.
04 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще отделите повече време на работата си, служебна, делова, лична или обществена. Довеждате до край започната задача и това ви кара да прецизирате детайлите, в очакване на добри резултати. Благоприятно развитие на делови въпрос, касаещ и близките ви, свързан с имоти, дела или други начинания.
04 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще отбележите ново начало за бизнеса си или друга, обвързваща ви с перспективите си активност. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното ви утвърждаване и личния ви живот. За последното ще се погрижите повече, предвид растящите ви желания. Поява на нов човек в живота ви или подновяване на връзка с вече познат ще придобие по-дълбок смисъл за вас.
04 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Разнообразната работа днес, която ви налага общуването с много хора, може да ви изнерви. Старанието ви да сте изрядни във всичко, с което се заемете, често ще бъде проблемно, и то не по ваша вина. Можете да разчитате на помощта на близък приятел, който няма да ви подведе. Независимо от всичко бъдете усмихнати и сърдечни с другите.
04 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не всичко днес ще се подрежда според очакванията ви. Възможно де възникнат проблеми, чието решаване ще наложи компромиси от ваша страна. За да имате по-малко разочарования, ограничете контактите си до минимум. Бъдете уравновесени и резервирани към непознатите. Не парадирайте с успехите си. Ако го сторите може скоро горчиво да съжалявате.
04 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Привличат ви непознати неща и затова едва ли днес ще се задоволите с обичайните си занимания. Опитвате нещо нестандартно, което ще помните дълго. Едва ли е трудно да ви привлече човек на своя страна, тъй като сте в настроение и лесно се съгласявате с привлекателни идеи. Ако започвате нещо днес, непременно го довършете, защото иначе ще си създадете двойна работа.
04 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Радвате се на един полезен ден. Независимо от заниманията си ще запазите доброто си настроение и ще успеете да го предадете и на околните. Разбирате се чудесно с човек, който отдавна ви привлича и нищо чудно скоро отношенията ви да се задълбочат.
04 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Разтоварващи занимания ще ви помогнат да се освободите от натрупаното напрежение и ще подобрят настроението ви. Заобиколете се с обичани хора, с които чувствата ви са взаимни. Неочаквани новини ще ви зарадват. Решението ви да помогнете на някого е похвално и ви прави чест.
04 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако трябва наложете усилия за да намалите темпото и да не сте все заети и активни просто по навик. Важно е да проявите благоразумие. Днес не всичко, което ви е доставяло удоволствие или ви е носело придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете от времето си и помогнете на близките си, но в никакъв случай не чакайте отплата.
04 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Характерни за този ден са спокойствието и доброто настроение. Подхождате положително към всяко нещо, с което се сблъскате и това до голяма степен определя и добрите резултати, които постигате. Отпадат съмненията ви относно човек, когото сте считали за прегрешил спрямо вас. Имате чудесната възможност да се отпуснете и забавлявате вечерта.
04 юни 2020
Последни новини