12 °C

Съветниците на Ардино декларираха имуществото си, по заможните с апартаменти в големите градове

Общинските съветници от местния парламент в Ардино декларираха недвижимото имущество и влоговете си пред Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

По-заможните от тях са обявили апартаменти освен в Ардино и в големи градове на страната.

  Веселин Чаушев е обявил съсобственост в апартамент в София, в район „Триадица”. Делът му възлиза на 151 133 лв. Той е обявил и магазин в столицата в район „Витоша”, който също е съсобственост. Притежава и ½ от апартамент и в Кърджали и къща с двор в Ардино. Кара „Мерцедес” за 31 000 лв, който също е съсобственост. Има банкови влогове в евро и лева.

  Кадир Юсеин Аптикадир е декларирал пред избирателите апартамент в Пловдив  с дял в стойността му от 10 000 лв. Притежава и жилище в Кърджали на стойност 17 000 лв. Има право на строеж в Петлино, както и ниви в землището на същото село.Кара „Нисан” за 2000 лв.

  Фахри Кафали е закупил апартамент в Стара Загора като неговия дял е 65 000 лв.  Има апартамент и къща с двор в с.Бял Извор. В същото село притежава и ½ от магазин. Има в съсобственост две коли , едната от които БМВ за 20 000 лв. Декларирал е задължения за 50 000 лв.

    Азис Халибрям Мурад  притежава дял в апартаменти в Кърджали и Ардино. Има ½ съсоственост и в гараж в Ардино. Има три коли,купени на старо.

  Бившият зам.-министър на здравеопазването д-р Адам Персенски е обявил публично  дялово участие в апартамент и къща с двор в Ардино.Има заем от 25 000 лв.Има вложения в инвестиционни фондове.

  Бившият кмет Ресми Мурад също се е отчел пред избирателите.Той притежава апартамент в Кърджали,като неговия дял е за 36 000 лв.Има и къща с двор в Ардино. Семейна собственост е колата му „Нисан”. Има влогове в левове и долари.

  През настоящата година председателя на Общинския съвет Сезгин Байрамали Байрам не е декларирал имущество, което е направил при първия си мандат.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
28 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
28 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
28 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
28 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
28 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
28 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
28 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
28 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
28 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
28 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
28 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
28 фев 2021
Последни новини