КТПП:Хората с увреждания шият и предлагат предпазни маски и облекла, потърсете кооперациите им

Националният съюз на трудово-производителните кооперации в България предлага защитни предпазни маски и облекла. Те са предназначени за ползване както в здравни заведения,така и във фирми и за граждани.Това съобщиха за Кърджали бг вести от Кърджалийската търговско -промишлена палата.

 В системата на Националния съюз на трудово-производителните кооперации, 17 кооперации на хора с увреждания произвеждат предпазни маски, защитни и предпазни облекла. Тяхното производството се отличава с високо качество (гарантирано с приложими сертификати ISO) поясняват още от палатата.

 Достигнатият дневен капацитет е 100 000 бр. предпазни маски, като при необходимост е възможно да бъде увеличен с минимум 30% в рамките на 5 работни дни. Маските, изработвани от специализираните кооперации, са разработени както от нетъкан текстил, така и от памучен плат с висока плътност в два и в три слоя. Всички изделия са хипоалергенни с висок капацитет на филтриране без да затрудняват дишането. Изделията са изградени от изцяло рециклируеми материали българско производство. Използването на тези продукти едновременно създава работа на хора с увреждания и поддържа функционирането на българската икономика като същевременно предлага конкурентни пазарни цени. Спецификация на продукта тук.

За контакти:

Национален съюз на трудово-производителните кооперации

Биляна Накова

Експерт международно сътрудничество

София 1000

бул. „Княз Ал. Дондуков“ 11, ет.5

Тел.:  +359 888 400 976

Е-mail: b.nakoff@uniontpk.com

URL: www.uniontpk.com

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини