23 °C

Кметът на Ардино изпрати съболезнователен адрес до семейството на Елена Аянова (1939 – 2020)

Съболезнователен адрес изпратиха кметът на Община Ардино инж. ИзетШабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям до семейството и близките по повод кончината наЕленаХристова Филипова - Аянова (1939 – 2020), педагог, просветна деятелка и общественичка.

„За непрежалимата загуба на най-близкия Ви и скъп човек е непосилно да се намерят думи, които поне малко да Ви утешат. Приемете нашата искрена съпричастност към болката Ви! Споделяме с Вас мъката от тази огромна загуба, защотокончинатанаВашатаМайкапотопи в скръбнесамоВас и Вашитенай-близкихора.Дълбокапокрусаизпитапросветнотосъсловие, цялатаардинскаобщественост

ЕленаАяноваотдадецелиясисъзнателенживотнаобразователнотодело в нашиякрай.Презпо-голяматачастотпрефосеионалниясиживоттязаемашеръководнипостове в тритегимназии и в Отдел„Образование“наОбщинаАрдино. Навсекиоттезипостоведемонстрира административно-управленски, педагогически и методическиспособности и умения. Ползвашесе с личен и професионаленавторитетсредколегитеси.Хилядинейниученициносят в сърцатасичастициотнейнаталюбов, всеотдайност, вяра в доброто, примера й надобродетеленчовек.

Пътятнаединдостойноизживянживотнесвършва с физическиямукрай.Оставадаживееспоменътзадоблестниячовек.Оставаследата, оставасветлината, огряладуховнитехоризонтинахората, с които е бил в съприкосновение.Поколениявъзпитаници и колегинаЕленаАяноващеносят в сърцатасичувствотонапризнателносткъмположенияотнеявсеотдаентруд и споменазадобротата и благородството й.

Приеметемоителични и наРъководствотонаОбщинаАрдинонай-искренисъчувствия в тезитруднизавсичкиВасдни! НекаВикрепи, дабъдесветладиряпопътяВипримерътнаМайкаВизачестно, красиво и всеотдайноизживянживот!‘, секазва в адреса.

ЕленаАянова е роденана 22 март 1939 година в селоПетково, Ардинскаоколия.ЗавършваФизика в Софийскияуниверситет „Св. КлиментОхридски”. РаботикатоучителкапоФизика в Климатичнагимназия

„Хр. Смирненски” – Ардино. Била е зам.-директорна СПУ „Г. Димитров”, директорнаОздравителносреднопрофесионално-техническоучилище „Хр. Смирненски” – Ардино, директорнаБял-изворскатагимназия и отновонаОздравителниятехникум – Ардино.Работила е и в Отдел „Образование” наОбщинаАрдино.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
08 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
08 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
08 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
08 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
08 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
08 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
08 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
08 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
08 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
08 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
08 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
08 юли 2020
Последни новини