Вандалски прояви над автомобили в Кърджали и Момчилград, задържат двама тинейджъри

18-годишен и непълнолетен на 16 години са задържани в РУ-Кърджали след подаден сигнал за счупени стъкла на лек автомобил „Сеат“. Дежурна оперативна група е извършила оглед и е предприето издирване на извършителите. Няколко часа по-късно са установени двамата съпричастни към случая. Образувано е досъдебно производство. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая с оглед на чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали след подаден сигнал, че от складово помещение в областния град липсват около 60 метра кабел. Извършен е оглед от дежурна оперативна група и се издирва извършителят на престъплението.

Сигнал за срязани гуми на два автомобила е бил подаден вчера в РУ-Момчилград. Дежурна оперативна група от управлението е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини