Патрулни автомобили, оборудвани с високоговорители, предупреждават жителите на Кърджали да не нарушават ограничителните мерки

Изображение 1 от 5

    Няколко патрулни автомобила, оборудвани с високоговорители, следят за спазването на ограничителните противоепидемични  мерки в Кърджали и предупреждават нарушителите. Днес една от патрулните коли премина по улиците “Републиканска“, „Македония“, „ Климент Охридски“, „Юмер Лютви“ и „Джордж Вашингтон“. На няколко места полицейски служител предупреди хората по високоговорителя да не се струпват на едно място  ида спазват разстояние най-малко 2 метра един от друг.  Работата на полицейския екип проследи в реално време директорът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Атанас Илков. Той разпореди интензивна работа на патрулите на местата, където се установяват най-чести нарушения. Специализирана операция на Областната дирекция  е планирана и за събота, когато е пазарният ден в областния град. Засилено ще бъде полицейското присъствие в района на тържището за контрол на потока и  превенция на нарушаване на противоепидемичните мерки. В операциите освен полицейски сили участват и екипи на Зоналното жандармерийско управление. Аналогични мерки са разпоредени и на територията на всички РУ на МВР в областта в дните, когато се организират местните пазари и за предотвратяване на струпването на хора на публични места.

    На снимките: Работата на полицейския патрул в реално време. Кратка оперативка за анализ на картината: старши комисар Атанас Илков, комисар Атанас Чотров и главен инспектор Йордан Боюклиев.

                Това съобщиха от  Регионален пресцентър на МВР-Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини