С една трета скочиха продажбите в хипермаркетите на Кърджали, чака се актуализация на кметската заповед

    С тридесет процента са увеличени клиентите на най-посещавания хипермаркет в Кърджали. Има опашки като в навечерието на Коледните празници. Въпреки това няма истерия за презапасяване , като в София и Пловдив. Най-купуваните стоки са брашно,олио и ориз. Това констатира проверка на Кърджали бг вести.

     При строг пропускателен режим работят аптеките в областния център. Няма опашки за презапасяване с медикаменти. Много търсен е спиртът, но той липсва в аптечната мрежа.

      Въпреки заповедта на кмета на Община Кърджали тази сутрин имаше отворени репове. Продавачките се жалваха, че не могат да си продадат седмичниците. Няма и нови издания.

      Въпреки,че обявиха официално вчера , че ще затворят врати, днес офисите на куриерскитете фирми бяха отворени. Това стана след актуализиране на заповедта на здравния министър.

    Утре ще се проведе заседание на Общинския кризисен щаб,на който кмета на Община Кърджали инж.Хасан Азис също ще бъде актуализирана. Това ще даде възможност да работят освен куриерските фирми, още офисите на мобилните оператори,както и тези на операторите на интернет и телевизионни програми.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини