Разследват джебелчанин за фалшив документ за трудов стаж

Досъдебно производство за съзнателно използване на неистински документ е образувано в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Жител на община Джебел представил образец за трудов стаж с вписани неверни данни в документа. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай работят по случая.

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили извършена кражба на електрически мотори за мелници от складово помещение в областния град. При организирани издирвателни действия вчера са установени трима мъже – двама 27-годишни и 32-годишен, които са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Част от инкриминираните вещи са били намерени и иззети. Образувано е досъдебно производство. 

Бързо производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс за незаконно притежаване на наркотично вещество е образувано в РУ-Момчилград. При проверка на 30-годишен снощи около 21 часа полицаи намерили суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Притежателят на дрогата е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини