14 °C

Ето кои са фирмите в топ 10 по заплати на работници и служители в Кърджали

Ето кои са фирмите в топ 10 по заплати на работници и служители в Кърджали. Данните са публикувани в Търговския регистър и са официални. Те се отнасят за 2018 г. За 2019 г.се подават в момента и ще бъдат актуални в средата на тази година.

Най-добре платени са работниците и служителите в „Халоила България”ООД. Брутното месечно възнаграждение е 2129,63 лв. Следва „Елванлар България”ООД с 1990,61 лв.  „Серта България”-АД е трета с брутна работна заплата от 1780,89 лв.Четвърта е „Имерис Минералс България”АД с 1739,81 лв. На пето място е „Пътстройинженеринг” ООД с 1714,29 лв. Шеста позиция се заема от „Теклас България”ЕАД с1633,98 лв. ”Горубсо Кърджали”АД се подрежда седма с 1611,32 лв. Осмо място се държи от Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски” с брутна заплата от 1291,46 лв. ”Галенит”АД е на девето място с 1141,03 лв. Десета позиция се държи от „Стил 96”ООД с 1102,38 лв.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Сп
  СПЕЦИАЛИСТ
  0 -4
  07:45, 10 мар 2020
  Класация която не почива на справедливи критерии.... Виж коментара
 • 2
  Мп
  МП
  4 -2
  07:57, 10 мар 2020
  Абсолютно невярна и фалшива информация!!!!
 • 3
  Бу
  Буба
  0 -2
  08:58, 10 мар 2020
  Та коя е тази справка в ТР:)))
  Смешки некомпетентни пак:)))
 • 4
  Бу
  Буба
  0 -2
  09:23, 10 мар 2020
  Видях я тази справка, но е доста подвеждаща информацията. Въобще не ясно какво включва самата цифра като такава. За 2018 отчетът не е публикуван.
 • 5
  Бу
  Бубу
  0 -1
  09:31, 10 мар 2020
  Едно от изброените предприятя, въобще няма таква справка, интересно от къде е взета сумата. Всеки средно интелигентен човек може да влезе и да направи справка по име в brra.bg. Няма лошо да се прави реклама, но не е това начинът.
 • 6
  Ve
  Veselin
  3 0
  11:08, 10 мар 2020
  Информацията вероятно е вярна,но специално за болница ще ви го обясня просто.Санитарката яде варени картофи,Секретарката на шефа яде кюфтета.Средно всички ядат мусака.
 • 7
  Ка
  какво не ви е ясно
  3 0
  14:19, 10 мар 2020
  Големи коментари, голямо нещо.В държавата също се говори за средна работна заплата.А тя как се получава според вас.Най вероятно те са стъпили на това което са обявили работодателите отделено за фонд работна заплата в годишните декларации на търговсия регистър и са разделили на 12.Поне аз така бих направил.Така че най вероятно данните от тази гледна точка са верни.Това според мен е добре и все пак дава някаква представа в какъв порядък се движат заплатите в някои предприятия.А разбира се че някои заплати, на шефовете например са много по големи отколкото на подчинените.Но методиката е същата и в обявяването на средната работна заплата за страната.
 • 8
  Мн
  мнение
  1 0
  14:26, 10 мар 2020
  Хора не се шашкайте, това са брутни заплати.Искам да кажа че това не са чистите пари които вземат хората, а заплатите на които са назначени.От тях има удръжки за данък общ доход и други.Чистите суми които вземат хората са доста по-малки.

Хороскоп за 26.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят предразполага към неангажиращи занимания и активна почивка. Имате прекрасна възможност да се отърсите от напрежението на работната седмица и да възстановите напълно силите си. Доверието, което гласувате на непознат няма да остане излъгано и най-вероятно ще бъдете много доволни от сътрудничеството си, въпреки първоначалните колебания.
26 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Независимият ви дух ще се прояви и днес. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
26 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Споделете притесненията с близките си, ще намерите бързо решение и ще ви олекне. Денят ще ви предложи изненади, които бихте могли да трансформирате в добри реализации, стига да се възползвате на момента. Със сигурност няма да скучаете. Не се намесвайте в чужди спорове, имайки желание да сте полезни.
26 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Налице са всички предпоставки, за да прекарате един приятен и спокоен ден. Заемате се с ангажименти, които не ви натоварват и се справяте чудесно. Ще споделите нещо, което ви вълнува с близък човек, надявайки се на съвет. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на здравето си.
26 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.
26 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят се свързва с творчески изяви и с внимание към любими хора. Няма да ви липсва желание за удоволствия и любов. Други от вас ще пътуват, но на близки разстояния. Подготвяте нечии празник и това изисква повече време по организацията му. Ентусиазирани сте и ще се справите.
26 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Този ден повечето от вас ще отредят за почивка сред домашна обстановка. Имате нужда да се разтоварите и да обмислите бъдещите си професионални задачи. Вслушвате се в съветите, които получавате от близките си и това ще бъде само от ваша полза. Ще ви се наложи да се откажете от прекалено смел за момента замисъл. Вечерта ще се забавлявате истински.
26 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не споделяйте личните си перипетии с всеки. Бъдете по-дискретни. Възможни са неприятни изненади и провокации. Потърсете приятни занимания, с които да се разтоварите от напрежението. Ще ви заредят с позитивни мисли и емоции. Подобно въздействие може да има и любим човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нуждаете се от повече спокойствие и силна храна. Здравето ви също изисква грижи, движение и почивка. Споделете домашните задължения с близките си, не се ангажирайте с всичко сами. За щастие, до себе си имате хора, които ви обичат и с готовност ще поемат от товара ви. За други денят е свързан с пътувания и срещи.
26 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Покажете благородство на характера си и благодарете на онези, които ви подкрепят и същевременно остават в сянката ви, грижейки се за вашето развитие. Ще овладеете стреса, като потърсите подходящи за интересите ви и желанията ви забавления. Любовта е мощна сила, не я пренебрегвайте.
26 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.
26 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Нерешени проблеми ще ви накарат да потърсите нови възможности за справяне с тях. Наясно сте, че това не може да продължава повече. Ако ви е нужна помощ, потърсете подходящия човек, за да не губите енергията си напразно. Вслушайте се в интуицията си, ще получите свежи идеи и желание да общувате с нови хора.
26 окт 2020
Последни новини