28 °C

Ето кои са фирмите в топ 10 по заплати на работници и служители в Кърджали

Ето кои са фирмите в топ 10 по заплати на работници и служители в Кърджали. Данните са публикувани в Търговския регистър и са официални. Те се отнасят за 2018 г. За 2019 г.се подават в момента и ще бъдат актуални в средата на тази година.

Най-добре платени са работниците и служителите в „Халоила България”ООД. Брутното месечно възнаграждение е 2129,63 лв. Следва „Елванлар България”ООД с 1990,61 лв.  „Серта България”-АД е трета с брутна работна заплата от 1780,89 лв.Четвърта е „Имерис Минералс България”АД с 1739,81 лв. На пето място е „Пътстройинженеринг” ООД с 1714,29 лв. Шеста позиция се заема от „Теклас България”ЕАД с1633,98 лв. ”Горубсо Кърджали”АД се подрежда седма с 1611,32 лв. Осмо място се държи от Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски” с брутна заплата от 1291,46 лв. ”Галенит”АД е на девето място с 1141,03 лв. Десета позиция се държи от „Стил 96”ООД с 1102,38 лв.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Сп
  СПЕЦИАЛИСТ
  0 -4
  07:45, 10 мар 2020
  Класация която не почива на справедливи критерии.... Виж коментара
 • 2
  Мп
  МП
  4 -2
  07:57, 10 мар 2020
  Абсолютно невярна и фалшива информация!!!!
 • 3
  Бу
  Буба
  0 -2
  08:58, 10 мар 2020
  Та коя е тази справка в ТР:)))
  Смешки некомпетентни пак:)))
 • 4
  Бу
  Буба
  0 -2
  09:23, 10 мар 2020
  Видях я тази справка, но е доста подвеждаща информацията. Въобще не ясно какво включва самата цифра като такава. За 2018 отчетът не е публикуван.
 • 5
  Бу
  Бубу
  0 -1
  09:31, 10 мар 2020
  Едно от изброените предприятя, въобще няма таква справка, интересно от къде е взета сумата. Всеки средно интелигентен човек може да влезе и да направи справка по име в brra.bg. Няма лошо да се прави реклама, но не е това начинът.
 • 6
  Ve
  Veselin
  3 0
  11:08, 10 мар 2020
  Информацията вероятно е вярна,но специално за болница ще ви го обясня просто.Санитарката яде варени картофи,Секретарката на шефа яде кюфтета.Средно всички ядат мусака.
 • 7
  Ка
  какво не ви е ясно
  3 0
  14:19, 10 мар 2020
  Големи коментари, голямо нещо.В държавата също се говори за средна работна заплата.А тя как се получава според вас.Най вероятно те са стъпили на това което са обявили работодателите отделено за фонд работна заплата в годишните декларации на търговсия регистър и са разделили на 12.Поне аз така бих направил.Така че най вероятно данните от тази гледна точка са верни.Това според мен е добре и все пак дава някаква представа в какъв порядък се движат заплатите в някои предприятия.А разбира се че някои заплати, на шефовете например са много по големи отколкото на подчинените.Но методиката е същата и в обявяването на средната работна заплата за страната.
 • 8
  Мн
  мнение
  1 0
  14:26, 10 мар 2020
  Хора не се шашкайте, това са брутни заплати.Искам да кажа че това не са чистите пари които вземат хората, а заплатите на които са назначени.От тях има удръжки за данък общ доход и други.Чистите суми които вземат хората са доста по-малки.

Хороскоп за 12.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Тревожите се излишно за важно събитие днес, тъй като всичко ще мине дори по-добре отколкото сте си представяли. С енергията, която блика от вас обаче успявате да заразите всички около себе си. Радвате се на покупка, която планирате от доста време. Не оставяйте нищо на случайността, когато става дума за личните ви взаимоотношения.
12 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще пристъпите към реализация на задача, за която се подготвяте от доста време. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно, особено ако действията ви са свързани с пари. Близките ви са най-добрия ви съветник в решаването на житейските въпроси. По-често търсете мнението им и не правете нищо на инат.
12 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се почувствате освободени, ако отдадете предпочитание на онези неща, които са ви приятни и които ще ви освободят от стреса. Напрежението на изминалите дни се отразява неблагоприятно на отношенията ви с околните, от което страдате всички. Вземете мерки и внесете баланс в живота си.
12 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
12 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете внимателни и съсредоточени. Разсеяни сте и пропускате важни неща. Не взимайте присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие. Това ще ви привлича и ще ви се иска да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
12 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Включете се активно във всичко, което се случва около вас, защото на много места можете да бъдете полезни. Приемате спокойно фактите, от които други биха се изнервили. Децата ви имат свои виждания за ваканцията и те трябва да намерят място в плановете ви. Но оставете време и за себе си.
12 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Старателно се подгответе за това, което планирате през следващите дни, за да елиминирате изненадите. Във всички случаи ще останете резервирани към онези, които ви обещават бързи успехи. Погрижете се за здравето си и обръщайте внимание на дребните неща, които довеждат проблемите.
12 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате.
12 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очаква ви интересен и приятен ден днес. Предпочитате да си почивате, но често ще се случва така че ви занимават редица други неща. Ваш приятел очаква от вас компетентен съвет, към който ще е добре да подходите сериозно. Привлича ви определена възможност, но засега едва ли ще успеете да я осъществите. Имате шанса да стабилизирате отношенията си с близък човек.
12 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не търсете причини за недоволство от близките си. Трудностите са ви направили по-раздразнителни, но има защо и да сте доволни. Това, че сте заедно и можете да си помагате е достатъчен повод да се усмихнете на живота. Дайте предимство на всичко онова, което ви прави щастливи и му се посветете.
12 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес е чудесно и затова бъдете сигурни че с каквото и да се занимавате, този ден ще бъде много приятен за вас. Не изпускайте възможността обаче да поговорите сериозно с приятел за отношенията помежду ви. В интимната сфера се радвате на разбирателство и споделени чувства. Получавате примамливо предложение за вечерта.
12 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Уважавайте свободата на другите и не пречете на никого да живее живота си такъв, какъвто го иска, както и вие не бихте допуснали някой да ви нарежда. Но с житейските си примери успявате да внушите, че преди да се поиска, трябва да се даде. Насърчавайте доброто у другите и го възпитавайте у децата си, те са вашето бъдеще.
12 юли 2020
Последни новини