Гюлюзар Исмаил е новият заместник кмет в Момчилград


Гюлюзар Исмаил е новият заместник кмет в община Момчилград. Тя встъпи в длъжност на 5 март и ще отговаря за образованието, културата и туризма. Новият заместник кмет има солиден стаж в сферата на образованието. Завършила е Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" със специалност Математика и Физика, а след това и Информатика и информационни технологии. Работила е като възпитател, учител и експерт "Образование" в община Момчилград. От 2010 година е директор на ОУ "Васил Левски" в село Равен. От 2017 година е председател на Сдружението на директорите в средното образование в Република България, общинска секция Момчилград.
Гюлюзар Исмаил е общински съветник за втори мандат. Председател на Постоянната комисия по образование, спорт и младежки дейности в Общинския съвет в Момчилград.
Това съобщиха от Преслужбата на Общинска администрация-Момчилград.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Няколко пъти посещавам заведението елит в момчилград.прави ми най арогантното отношение на персонала който никога не извават касови бележки по установения в страната ред а фалшиви такива. Не стига че е много скъпо а на всичко отгоре и 100 процента в джоба. Как си го обяснявате. Поддържаме контролните органи с..........
    Докога а ни не само те.почти навсякъде по заведения кафенета и др.масово се практикува тази порочна кожодерска пректика.
  • 2
    Съ
    СЪЩИИЯТ КЛИЕНТ
    0 0
    13:22, 5 мар 2020
    Заведението е "е л и т" - с големи букви за да се запомни
Последни новини