Avenue 5 на НВО и Хю Лори в главната роля е заявката за топ комедията на 2020 г.

Avenue 5 е новата sci-fi комедия на НВО, която дебютира през януари, а компанията пусна трейлър, за да подгрее атмосферата.

40 години в бъдещето Слънчевата система е достъпна за всеки. Хю Лори се превъплъщава в Райън Кларк, капитан на космическия круизен кораб „Пето Авеню“. Учтив, привидно уверен, уравновесен и красив, Райън е човекът, който искате да командва по време на криза.

Всичко на борда изглежда приятно и чудесно, докато неочаквано произшествие не създава хаос и паника, с които екипажът трябва да се справи.

Джош Гад играе милиардера Хърман Джъд, който е лицето на „Пето Авеню“, но освен това е собственик на хотели и фитнес клубове. Зак Уудс е Мат Спенсър, началник на отдел „Връзки с клиенти“. Ники Амука-Бърд влиза в ролята на ръководителя на мисиите от Земята, а Ребека Фронт играе Карън Кели – жена, която е родена да бъде лидер, и се качва нелегално на кораба с билета на сестра си.

Още по-интересни са създателите на сериала - Avenue 5 е отроче на майстора на сатирата Армандо Янучи, създал един от най-големите хитове в последното десетилетие не само в ефира на НВО, но и изобщо, а именно комедията "Вице" (Veep).

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини