Премиерите през март по National Geographic

Космос: Възможни светове (13 еп. x 60 мин.)
Неделя, 29 март @ 22:00 ч.
Премиера през март

В безбрежието на времето и необятността на пространството броят на световете за опознаване и на историите за разказване е безкраен. Този изключителен сезон представлява едно вълнуващо и изпълнено с надежда изследване на изгубени светове и на такива, които тепърва се зараждат. Ще се срещнете с търсачи, чийто кураж може да се мери с този на всеки легендарен герой, и ще бъдете отведени далеч в бъдещето през една дупчица в завесата на реалността. „Космос: Възможни светове“ поема към неизследвани досега територии, като започва със зората на нашата Вселена, преминава през футуристичното Световно изложение в Ню Йорк през 2039 г. и продължава отвъд в далечното бъдеще на други светове.

Спечелилата наградите „Еми“ и „Пийбоди“ поредица е дело на Ан Друян, Сет Макфарлън, Бранън Брага и Джейсън Кларк. Водещ е Нийл Деграс Тайсън, а продукцията се озвучава от актьорите Сет Макфарлън, сър Патрик Стюарт, Виго Мортенсен и Джъд Хърш.

Пещерата (1 еп. x 120 мин.)
Събота, 14 март @ 22:00 ч.
Премиера през март

Номинираният за „Оскар“ документален филм „Пещерата“ разказва част от неясната история за войната в Сирия.

За обсадените цивилни надеждата и безопасността лежат под повърхността в подземната болница, по-известна като Пещерата. Там педиатърът и лекуващ лекар д-р Амани Балур и нейните колеги Самахер и д-р Алаа смело са заявили правото си да работят равностойно с мъжете по начин, който би бил немислим в патриархалната култура извън болницата.

Проследявайки тези нравствено силни жени, които се борят с ежедневните бомбардировки, недостига на консумативи и непрекъснатата заплаха от химически атаки, „Пещерата“ рисува един разтърсващ портрет на смелост, устойчивост и женска солидарност.

Сервиз SOS 8 (10 еп. x 60 мин.)
Четвъртък, 26 март @ 22:00 ч.
Премиера през март

Сбъдвайки автомобилни мечти вече осми сезон, отличената с редица награди поредица „Сервиз SOS” се завръща по-мащабна и по-добра от всякога.

Любимите на всички автомобилни маниаци Фъз Таунсхенд и Тим Шоу продължават своята мисия да издирват класически автомобили с достойни притежатели. С помощта на своята хитрост и реставраторски познания тяхната цел е да измъкват извадени от движение класики без знанието на техните собственици, а после в една вихрушка от грес, мръсотия и усилен труд да върнат любимите автомобили там, където им е мястото – на пътя.

В този сезон двамата приемат най-големите си предизвикателства досега. Хронична ръжда, трудни за намиране части и повредени двигатели подлагат момчетата на изключително изпитание. Работят върху автомобили с осем десетилетия разлика в годините – от ретро туристическа кола до японска суперкола от 90-те години, от емблематичното германско спортно купе до изключително рядък британски победител в рали, а щастливите им собственици ще получат незабравима изненада. Ще има сълзи, ще има и смях, но едно нещо е сигурно – ще има някои наистина красиви коли.

 

Невероятни суперколи (6 еп. x 60 мин.)
Четвъртък, 5 март @ 21:00 ч.
Премиера през март

Днешните луксозни и мощни суперколи са удивително съчетание от изкуство и наука. Тази поредица разкрива как се постига това и отвежда зрителя зад кулисите на някои от най-легендарните автомобилни марки, за да разкрие скрити инженерни тайни и, най-важното, ключа към успеха на всяка от колите.

Да заловиш контрабандист (8 еп. x 60 мин.)
Понеделник, 16 март @ 23:00 ч.
Премиера през март

Всяка година 124 милиона души влизат в САЩ през националните летища на държавата. Това е една неспирна човешка приливна вълна, в която е скрит безкраен поток от контрабанда и нечисти намерения.

ащитници на американските граници са зорките служители на Департамента за вътрешна сигурност, чиито агенции изграждат тристепенна защита по летищата. С помощта на всички налични средства, ДВС няма да се спре пред нищо, за да залови престъпниците, които възнамеряват да разширят дейността си.

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини