11 училища от Хасковско се включват в Благотворителния мартенски базар за Михаела

    11 училища от хасковска област към момента са заявили желанието си да се включат в Благотворителния мартенски базар в помощ на Михаела от Димитровград, съобщиха от Областна администрация.

    Благотворителният мартенски базар ще бъде открит на 26 февруари от 10:00 часа във фоайето на Областна администрация Хасково. На него са поканени да присъстват всички хора, които желаят да помогнат за лечението на Михаела. Благотворителната инициатива, организирана от областния управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, е в помощ на 7-годишното момиче от Димитровград, което вече 6 години се бори с тежко заболяване. За да оздравее Михаела се нуждае от скъпоструваща имунотерапия.

    Досега 11 училища от областта са заявили участието си в базара. Те ще изработят мартеници и сувенири, които ще бъдат продавани благотворително. Също така учениците ще направят и по една голяма мартеница, която ще бъде като емблема на тяхното училище.

    Базарът ще продължи до 28 февруари. В продължение на три дни вратите на държавната администрация ще са отворени за всеки, който иска да се включи в базара и да помогне за лечението на Михаела.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Тр
      Треньора на Маймуни
      3 -4
      10:20, 21 фев 2020
      Колко деца са като Михаела в Мутристана ?
      ....
      Ей специалистката по венерически болести по кравите може да се качи на колата и да обиколи щата :))
    Последни новини