Какво би станало, ако вирус убие всички жени по света

Апокалиптичните сценарии не са нещо ново, не са и нещо невиждано - гледали сме какви ли не филми и сериали с нещастна развръзка за човечеството. Последното в тази графа беше See с Джейсън Момоа, където хората са лишени от зрението си.

Вниманието ни беше привлечено и от трейлъра на Only. Филмът се завъртя по няколко фестивала още миналата година, но едва през март тази година ще стане достъпен за широката публика. Вероятно не и по родните кина, но това не означава, че не заслужава внимание.

Only ни представя един доста мрачен сюжет, в който комета донася на Земята смъртоносен вирус. Този вирус обаче засяга само и единствено женската половина от човечеството. За броени дни милиони жени умират, а историята се фокусира върху опитите на Ева (Фрида Пинто) да оцелее.

Тя получавала помощ от приятеля си Уил (Лесли Одом джуниър), който превръща апартамента им в стерилно убежище. Налага им се обаче да го напуснат, защото правителството и всички хора тръгват "на лов" за жени.

Не е лесно да бягаш от хората, да се пазиш от вируса и да оцелееш. Трейлърът пък си свърши перфектно работата, защото ни държеше в напрежение и определено ни заинтригува.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини