Откриха цял комплект фалшиви документи у млад кърджалиец

Фалшиви лични документи били открити у 35-годишен мъж, който бил проверен вчера около 19,30 часа в областния град в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността. Криминалисти открили неистински лична карта, свидетелство за правоуправление на МПС и паспорт. Документите са иззети, мъжът е задържан в РУ-Кърджали за срок до 24 часа. Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ продължава работата по изясняването на случая. Образувано е досъдебно производство по чл.308 от Наказателния кодекс.

53-годишен представил образец за трудов стаж с вписани неверни данни в него. Досъдебно производство по чл.316 във връзка с чл.308 от Наказателния кодекс е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават документирането на случая.

Досъдебно производство за кражба на телефон и 30 лв. от 54-годишен е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Издирва се извършителят на престъплението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини