Катастрофира кола на съдебна охрана с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Такси е катастрофирало с колата на съдебната власт, в която като арестанти са пътували Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Колата на съдебна охрана е преминала на жълт светофар и с включена светлинна сигнализация. Това обясни по телефона за bTV зам.-министър Николай Проданов. Той посочи, че служебната кола е със специален режим на движение и може да минава и при забраняващ режим и затова е бил с предимство.

Според Проданов не може да се говори за превишена скорост, тъй като самото трасе не го предполага. Зам.-министърът допълни, че няма неблагоприятни последици както за семейство Арабаджиеви, така и за служителите на съдебна охрана.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 19 ч. във вторник, 18 февруари. Катастрофата е станала на кръстовището на булевардите "Дондуков" и "Раковски". Вчера състав на Специализирания наказателен съд разреши на Ветко Арабаджиев да бъде преместен от болница "Доверие" в болница "Софиямед", за да му бъде извършен ядрено-магнитен резонанс. Той е обвинен заедно със съпругата му Маринела Арабаджиеви за умишлено склоняване на представляващи търговски дружества да не плащат данъчни задължения в особено големи размери.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини