Организаторите на подписката за Дома на културата не дойдоха на среща с кмета на общината

Кметът на община Кърджали  инж.Хасан Азис отправи днес на заседание на ОбС покана  за среща към  присъстващите в залата предполагаеми  представители на инициативния комитет, който събра подписка против оптимизацията в  ОЦКМД. Срещата трябваше да се проведе в общината след приключване на заседанието. Инж.Азис изчака около 30 минута  в кабинета си организаторите на подписката, но те така и не се появиха.

Преди началото на срещата въпросните лица , присъствали на сесията публикуваха снимки от среща с областния управител Никола Чанев, който подкрепи исканията им.

Организаторките, чиито имена и телефони за контакт липсват във внесената в общинска администрация подписка не сметнаха  за необходимо да дискутират  въпросите, касаещи ОЦКМД с кмета на община Кърджали, която финансира с общински средства бюджета на Дома. Поведението им общинска администрация приема като знак, че  подписката не е организирана за поставяне на конкретен проблем, а е дирижирана и организирана от друга институция за постигане на други цели.

Това съобщиха от Пресслужбата на Общинска администрация-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини