8 °C

Гробница за отровени кучета край Кърджали, изхвърлят овъглени трупове на бездомни животни

Изображение 1 от 3

  За гробница на отровени кучета край Кърджали и за изхвърляне на овъглени трупове на бездомни животни съобщава за Кърджали бг вести нашият читател Сунай Мустафа. От миналата година под село Седловина, до пътя за Хасково през Мост съществува практиката да се трупат мъртви кучета. Първоначално животните са докарвани тук живи и тровени чрез примамки от хляб на място. От тази година труповете се докарват от микробус и се струпват на сметище. Сунай Мустафа не изключва възможността бусът да е на общинска фирма, ангажирана с грижата за бездомните животни. Преди два дни на сметището под Седловина са хвърлени още 2 бездомни кучета, видимо отровени. Вчера е оставено да издъхне също натровено животно.

    Има фирма оторизирана да се занимава с кучетата. Редно е, ако те са починали от естествена смърт да се копае обща яма и да се заравят. Сметището от умрели животни може да донесе зарази. Непрекъснато се коментира темата с кучешката тения в Кърджали, подчерта за Кърджали бг вести Сунай Мустафа.

  Георги Кулов

  Снимки :Сунай Мустафа

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ку
   Кучкар
   6 -2
   07:18, 13 фев 2020
   Изроди!!! Какво са ви направили тези бездомничетата, че така ужасно постъпвате с тях... Този отгоре гледа!
   • Тр
    трисмегист
    1 -2
    10:26, 13 фев 2020
    Другият отдолу също гледа.
  • 2
   Ди
   Димитрова
   0 0
   17:51, 13 фев 2020
   Микробуса си има номер, по регистрационния номер може да се издири кой е извършителя.
  • 3
   За
   За Кърджали с любов
   0 0
   15:17, 14 фев 2020
   Тези две кучета бяха блъснати на кръстовището на топливо в посока гарата и ги качиха в бус ( оранжев Форд транзит с надпис "дай лапа").
  • 4
   Ив
   Иванка
   1 0
   20:04, 14 фев 2020
   Какъв човек може да си ако извършиш такова нещо? Няма закони,Докога ще има бездомни животни по пътя?

  Още новини

  Хороскоп за 28.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
  28 фев 2020
  Последни новини