14 °C

Гробница за отровени кучета край Кърджали, изхвърлят овъглени трупове на бездомни животни

Изображение 1 от 3

  За гробница на отровени кучета край Кърджали и за изхвърляне на овъглени трупове на бездомни животни съобщава за Кърджали бг вести нашият читател Сунай Мустафа. От миналата година под село Седловина, до пътя за Хасково през Мост съществува практиката да се трупат мъртви кучета. Първоначално животните са докарвани тук живи и тровени чрез примамки от хляб на място. От тази година труповете се докарват от микробус и се струпват на сметище. Сунай Мустафа не изключва възможността бусът да е на общинска фирма, ангажирана с грижата за бездомните животни. Преди два дни на сметището под Седловина са хвърлени още 2 бездомни кучета, видимо отровени. Вчера е оставено да издъхне също натровено животно.

    Има фирма оторизирана да се занимава с кучетата. Редно е, ако те са починали от естествена смърт да се копае обща яма и да се заравят. Сметището от умрели животни може да донесе зарази. Непрекъснато се коментира темата с кучешката тения в Кърджали, подчерта за Кърджали бг вести Сунай Мустафа.

  Георги Кулов

  Снимки :Сунай Мустафа

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ку
   Кучкар
   6 -3
   07:18, 13 фев 2020
   Изроди!!! Какво са ви направили тези бездомничетата, че така ужасно постъпвате с тях... Този отгоре гледа!
   • Тр
    трисмегист
    2 -2
    10:26, 13 фев 2020
    Другият отдолу също гледа.
  • 2
   Ди
   Димитрова
   0 0
   17:51, 13 фев 2020
   Микробуса си има номер, по регистрационния номер може да се издири кой е извършителя.
  • 3
   За
   За Кърджали с любов
   0 0
   15:17, 14 фев 2020
   Тези две кучета бяха блъснати на кръстовището на топливо в посока гарата и ги качиха в бус ( оранжев Форд транзит с надпис "дай лапа").
  • 4
   Ив
   Иванка
   1 0
   20:04, 14 фев 2020
   Какъв човек може да си ако извършиш такова нещо? Няма закони,Докога ще има бездомни животни по пътя?

  Хороскоп за 28.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Отнасяйте се с повече търпение към хората и нещата, които не са по вкуса ви. С такт и добро желание със сигурност ще постигнете повече, в противен случай ще си създадете напрежение и няма да постигнете целите си. Приятел ще ви предложи идея, което ще ви амбицира, но и затрудни.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес бъдете добронамерени към по-низшестоящите от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Не е изключено незаетите да имат късмет през този ден и да си намерят подходяща работа. Общуването ви с приятели ще бъде особено приятно.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Следете внимателно какво се случва около вас и преценете кога да се включите с активни действия. Не допускайте обаче превръщането си в обикновени наблюдатели на събитията, тъй като имате много възможности и ще е жалко ако не ги осъществите. Наложете си да не се занимавате с работа, която не е наложителна за дадения момент и се постарайте да се съсредоточите върху най-важното. Предстоят ви добри новини в личен план.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако разнообразите деня си с пътувания и други приятни занимания, ще обновите духа, здравето и психиката си. Общуването ви с хора, с които ви е приятно да бъдете, ще се отрази и на работата ви, по косвен или пряк начин. Равновесието може да бъде постигнато, стига то да не е в противоречие с чувството ви за свобода.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви място. Имате основания за радост, но не бива да забравяте и за следващата си стъпка, която може да се окаже решаваща. Харчете разумно, не купувайте излишни вещи.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Ще получите известия, които ще ускорят процесите в живота ви. Запознанство или утвърдена връзка ще ви създаде приятни емоции. С внимание ще се отнесете към проблемите на близък човек и ще му помогнете да ги преодолее.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В професионален план денят е прекрасен и на мнозина им предстои служебно повишение. Ако сте безработни днес имате много добри шансове да промените това положение. Бъдете упорити и настоятелни. Със сигурност ще успеете.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. С настроение ще разгърнете сили в много посоки, което неминуемо ще се отрази на живота ви. Не сте от хората, които чакат на готово и днес ще го потвърдите отново.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Без да губите време, ще направите нужните проучвания и ще намерите хората, с чиято финансова подкрепа ще го реализирате. Отношенията ви с постоянния партньор са променливи, проявете повече активност и не чакайте наготово решенията му.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Лесно ще създавате нови приятелства и връзки. Работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи. Не се щадете, когато трябва да покажете готовност за взаимопомощ.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, финансите и не на последно място личния ви живот. Ще работите по осъществяване на програмата си и по-малко ще се съобразявате с мнението на другите. Но ще ви се наложи да проявите разбиране и към обща тема, зачитайки и мнението на партньорите си.
  28 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Предприемате рискована операция, но сте силно убедени в успеха си. Ще сполучите, ако не действате прибързано и не правите непременно онова, което сте решили. Много биха ви помогнали съветите на близки и колеги, особено на онези от тях с повече опит. Мислете в перспектива, а не единствено в настоящето, това ще ви помогне да вземете правилното решение.
  28 окт 2020
  Последни новини