Легендарният глас на Deep Purple Глен Хюз заедно с The Dead Daisies на Midalidare Rock in the wine valley

The Dead Daisies, водени от Глен Хюз, легендарният глас на Deep Purple, също се включват в Midalidare Rock in the wine valley фест. Супер групата е съставена още от китаристите Doug Aldrich, свирил с Whitesnake и Dio, David Lowy свирил с Mink и Red Phoenix и барабаниста Deen Castronovo, свирил с Journey, Bad English и Hardline.

Глен Хюз е част от Rock And Roll Hall of Fame и е с богата музикална история. „Обожавам живите изпълнения и моментът е сега! Нямам търпение да тръгнем на турне с Daisies и да свирим на колкото се може повече сцени по целия свят. Работата по новия албум също беше уникална и искам колкото се може по скоро хората да го чуят“, споделя за новия си проект Хюз.

Новият, все още неозаглавен албум на The Dead Daisies, се очаква да излезе в края на месец май 2020-а година, преди началото на турнето. Албумът е записан във Франция в студио La Fabrique от продуцента Ben Grosse.

„The Dead Daisies са изключително интересна група и за първи път ще са в България с този си състав. Ясно е, че Глен Хюз няма нужда от представяне на рок феновете, но и ние като такива ще очакваме да чуем и някои от хитовете на Deep Purple в негово изпълнение“, споделят от Мидалидаре.

Второто издание на Midalidare Rock in the wine valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Цените на билетите са: за 17-и юли, когато хедлайнер ще са Running Wild еднодневен билет е 60 лева. За 18-и юли, когато хедлайнер ще са Within Temptation, цената на еднодневния билет е 60 лева. За 19-и юли, когато хедлайнер ще са Judas Priest, цената на еднодневния билет е 80 лева. Тридневните билети са на цена от 120 лева. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно.

Източник: Offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини