Побой в автобус в Кърджали, рейс блъска баба в Джебел

16-годишен е задържан в РУ-Кърджали след хулиганска проява. Около 7,30 часа вчера непълнолетният нанесъл удар с юмрук на 17-годишен. Инцидентът станал в автобус. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство. За хулигански действия снощи в заведение в областния град 40-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 20 часа посетителят предизвикал скандал и отправил обиди и закани към други клиенти.

74-годишна пострадала при пътно произшествие в Джебел. Инцидентът станал около 9 часа вчера на ул.“Йълдъръм“ Жената слязла от автобус, чийто водач потегли, без да се убеди, че пътят встрани е свободен и я блъснал. Пострадалата била транспортирана в кърджалийската болница и след преглед настанена в Отделението по травматология със счупване на ръката. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Джебел извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Проверка за съжителство с непълнолетна, ненавършила 16 години, е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини