Проф. д-р Александър Юлианов дари професионална японска хилка на Цветелина Георгиева

Световноизвестният проф. д-р Александър Юлианов дари професионална японска хилка за тенис на маса на талантливата тенисистка на СКТМ„Юнак 2005“  Цветелина Георгиева.  „Децата са нашата кауза. Пожелавам на Цветелина да й пасва новата придобивка и да спечели още много шампионски титли“, заяви проф. Юлианов по време на връчването на дарението. Той подчерта, че подарява хилката на Цветелина заради постигнатите й първи места на Националния турнир „Млад Олимпиец“ до 15 и 18 години във Варна.

Проф. д-р Александър Юлиянов е роден през 1968 година в Ардино.  Той е международно признат експерт в областта на коремната хирургия и онкология. 

Ръководител на Клиниката по Хирургия на Университетската болница в Стара Загора до април 2014г. Понастоящем ръководи Хирургията на високотехнологичната болница ТРАКИЯ - Парк в Стара Загора.Дипломиран член на Американската Колегия на Хирурзите (FACS). Лауреат на престижни международни хирургични награди - на International Society of Surgery Foundation’2001 и на American College of Surgeons’2007. Автор на над 150 книги, ръководства, статии и презентации, представени и публикувани в най-престижните международни медицински форуми и издания.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини