Таксиметровите шофьори в Кърджали псуват газоразпределително дружество, не си кърпи изкопите по улиците

Изображение 1 от 2

    Таксиметровите шофьори в Кърджали негодуват от газоразпределително дружество, за това,че не изкърпва своевременно изкопите, които прави по улиците на града. Шофьорите се оплакват, че асфалтирането на местата , където са полагани тръби се бави необосновано дълго. Те негодуват и срещу Общината, затова,че не притиска газоразпределителното дружество да си свърши работата на време.

     Плащаме патент на общината, а трошим автомобилите си,трябва да има контрол, споделят за Кърджали бг вести шофьори на жълти коли.

     Последният случай, който породи тяхното недоволство е в кв.”Студен кладенец” до „Топливо”. Тук няма знак, че са извършени изкопни работи и има неравност на пътното платно. Без да подозират коли пропадат в незаравнен изкоп. По-предпазливите успяват да набият спирачки. Мнозина обаче се осланят само на Всевишния , а собствениците на газоразпределителното дружество отнасят псувни.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Гр
      Гражданин
      2 0
      09:17, 17 яну 2020
      Таксиджиите първо да си пуснат броячите, защото не плащат никакви данъци, освен таксите за общината. Ощетяват държавата с милиони левове. Ние гражданите също искаме данъчното да си свърши работата и накрая да се оправи тази държава, но на този етап и те отнасят от нас милиони псувни.
    Последни новини