14 °C

Жените са Паднали ангели в новата колекция на Faith In Fatih

Изображение 1 от 2

  Текстилни огледала и блясък в творенията на най-добрия млад дизайнер в България

  Модния бранд FAITH IN FATIH превръща жените в истински паднали ангели тази зима. Една колекция, истинско огледало на футуризма, която този сезон може да бъде видяна единствено в творенията на Фатих Осман.

  Вечерни рокли, бляскави материи и буфан ръкави могат да се видят в най-новата колекция на младия и талантлив дизайнер. Една завладяваща визуална хармония, с характерни форми и елементи. Черно, зелено, червено, сребристо и златно са преобладаващите цветове. Текстилните огледала, които присъстват в тоалетите, са истински хит в колекцията.

  Фатих Осман отново ни предлага една абсолютно нова концепция. „Исках да създам колекция, отразяваща съвременния гардероб. Да имаме вечерната, коктейлната визия и ежедневния тоалет. Колекцията е пътешествие сред различни елементи. А каква по-красива и необикновена реалност от падналите ангели“, споделя Фатих за своите творчески търсения. Дизайнерът прави един артистичен преразказ на футуризма, пречупен през актуалните модни тенденции.

  Фатих по елегантин начин провокира модните фенове с една по-лична колекция. „Паднали ангели. За всичко неопетнено в свят на охота и разруха. За всичко божествено, в света на неверието. За всичко ангелско, в градината на дявола...“

  Пътуване със стил, придружено от приемането на други светове като инструмент за писане на нечия лична история чрез облеклото - това е пътешествието, което Фатих Осман предприема и в мъжката колекция на бранда за новия сезон. Той фокусира падналите ангели върху мъжа и неговата неотменима индивидуалност. Ризите и панталоните са с интересни декорации и метални ефекти, превръщайки се в страници от един вълнуващ дневник, които да бъдат носени.

  Фотосесията към колекцията бе заснета в живописна кариера край град Кърджали, където това благозвучие между настояще, минало и паднали ангели беше запечатано в красиви кадри. Фатих Осман засне оше кадри с новите облекла на Faith IN Fatih в партньорство с певицата Диона.

  От тази година всички дрехи дело на Фатих Осман и бранда Faith In Fatih ще се предлагат в една от най-популярните модни онлайн платформи – Trendo.bg.


  Кърджали бг вести

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 06.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С удоволствие ще се включите в организирането на събитие, на което очаквате да срещнете хора, с които не сте виждали от дълго време. По много причини ще привличате интереса към себе си, но най-вече заради работата, която сте свършили. Намеренията ви са прозрачни и това се вижда от всички.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не позволявайте на емоциите да определят отношението към работните ви ангажименти. Покажете на дело професионалните си умения, абстрахирайки се от личните си пристрастия и настроение. Няма да ви липсва енергия, разпределете силите си и ще успеете. Финансови придобивки от хонорари, рента или други възнаграждения.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Няма да ви липсват отлични възможности за себеизява и ползотворни контакти. Сега е момента за поставянето на амбициоз-ни цели и за работа по постигането им. В партньорство с колегите си ще стигнете до важни решения, които ще дадат очакваните ре-зултати. Някои от вас вероятно се колебаят относно предстоящо пътуване. Обмислете го от всички страни за да не останете неприятно изненадани.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се притеснявайте да обмисляте в дълбочина. Ако се уверите, че всичко е здраво, честно и коректно, то непременно ще стигнете до добри резултати. Ако не проверите всичко, има възможност да се провалите. Изявени шансове за тези, които се занимават с психология и окултизъм. Може да стигнете до духовни прозрения. По-сериозни проблеми могат да настъпят в дома и семейството.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Шанс за изява, било на работното място или в друга сфера, където ще покажете умения и адекватно справяне със ситуацията. Ще подобрите отношенията си с хора, които желаете за свои приятели, или ще финализирате търговска сделка. Активни и делови, ще се посветите на целите си и ще ги реализирате.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Потънали сте в отдаденост на професионалната си работа. Това нарушава спокойният ви ритъм, внася и напрежение, но със сигурност си заслужава. Плановете ви бавно, но сигурно вървят към реализация. Желанието ви за разнообразие и забавления ще ви срещнат с нови хора и ще променят отношението ви към спорни въпроси.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Въпреки възможните неблагоприятни обстоятелства почивните ви дни ще надхвърлят очакванията ви. Не пропускайте възможността да прекарате времето си сред близки приятели. Прави ви впечатление повишеното внимание, което получавате от човек от обкръжението ви. Ще бъдете приятно изненадани и за в бъдеще.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако имате избор за това какво да изберете за да направите деня си интересен, то най-напред се допитайте до себе си. Оставете настрана проблемите, които ви пречат да се отпуснете. Имате нужда да забравите, дори за ден, тревогите и да се възстановите пълноценно. Ще преоткриете отново добър приятел и това ще ви донесе повече настроение.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Благоприятно развитие на делата ви ще ви даде повод да празнувате. Склонни сте към отпускане, а точно днес не бива да си ги позволявате. Близките ви гласуват пълно доверие, което допълнително ви стимулира. Проявеното съчувствие е израз на съпричастност и това се помни дълго.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
  06 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С прагматичен подход ще накарате обстоятелствата да работят за вас, но не влизайте в конфликт с близките си. От способността ви да отстъпвате ще зависят добрите отношения с тях и паралелно с това не позволявайте на никого да се качва на главата ви. Радостни вълнения, свързани с лични постижения или на близък човек.
  06 мар 2021
  Последни новини