18 °C

Жените са Паднали ангели в новата колекция на Faith In Fatih

Изображение 1 от 2

  Текстилни огледала и блясък в творенията на най-добрия млад дизайнер в България

  Модния бранд FAITH IN FATIH превръща жените в истински паднали ангели тази зима. Една колекция, истинско огледало на футуризма, която този сезон може да бъде видяна единствено в творенията на Фатих Осман.

  Вечерни рокли, бляскави материи и буфан ръкави могат да се видят в най-новата колекция на младия и талантлив дизайнер. Една завладяваща визуална хармония, с характерни форми и елементи. Черно, зелено, червено, сребристо и златно са преобладаващите цветове. Текстилните огледала, които присъстват в тоалетите, са истински хит в колекцията.

  Фатих Осман отново ни предлага една абсолютно нова концепция. „Исках да създам колекция, отразяваща съвременния гардероб. Да имаме вечерната, коктейлната визия и ежедневния тоалет. Колекцията е пътешествие сред различни елементи. А каква по-красива и необикновена реалност от падналите ангели“, споделя Фатих за своите творчески търсения. Дизайнерът прави един артистичен преразказ на футуризма, пречупен през актуалните модни тенденции.

  Фатих по елегантин начин провокира модните фенове с една по-лична колекция. „Паднали ангели. За всичко неопетнено в свят на охота и разруха. За всичко божествено, в света на неверието. За всичко ангелско, в градината на дявола...“

  Пътуване със стил, придружено от приемането на други светове като инструмент за писане на нечия лична история чрез облеклото - това е пътешествието, което Фатих Осман предприема и в мъжката колекция на бранда за новия сезон. Той фокусира падналите ангели върху мъжа и неговата неотменима индивидуалност. Ризите и панталоните са с интересни декорации и метални ефекти, превръщайки се в страници от един вълнуващ дневник, които да бъдат носени.

  Фотосесията към колекцията бе заснета в живописна кариера край град Кърджали, където това благозвучие между настояще, минало и паднали ангели беше запечатано в красиви кадри. Фатих Осман засне оше кадри с новите облекла на Faith IN Fatih в партньорство с певицата Диона.

  От тази година всички дрехи дело на Фатих Осман и бранда Faith In Fatih ще се предлагат в една от най-популярните модни онлайн платформи – Trendo.bg.


  Кърджали бг вести

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 22.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  22 сеп 2020
  Последни новини