Стоян Узунов: Тренировъчният процес е нарушен, а ни чакат сериозни състезания

Първото състезание за 2020 година от спортния календар на Българската федерация по бокс е в Ямбол и започва на 19 февруари. То е за младежи и "Арда бокс" ще участва с четирима състезатели. Те идват от юноши, сега преминават при младежите. Треньорът Стоян Узунов се надява да се представят достойно и да защитят честта на "Арда бокс" и на Кърджали. Звездата на "Арда бокс" Ергюнал Сабри замина за София. Той ще се готви там за участие в международния турнир "Странджата". Състезанието започва на 19 янурари. Състоянието на боксовия салон в спортна зала "Арпезос" не позволява да се провеждат тренировки, а амбициите на кърджалийския боксьор са големи в олимпийската 2020 година и всяко състезание е важно за него.

Стоян Узунов: В момента нашата зала е в много тежко състояние, особено след дъждовете. Тренираме в голямата зала, когато е свободна от състезатели от другите клубове. Там е по-топло, но нямаме чували, не можем да провеждаме спаринги. Там можем само да провеждаме физическа подготовка и загрявка.

Първото състезание от спортния календар на Българската федерация по бокс е на 19 февруари в Ямбол. То е кръг от първенството за младежи. Ще участваме с четирима състезатели. И четиримата идват от юноши, сега преминават при младежите. Надявам се да се представим достойно и да защитим честта на Кърджали и на "Арда бокс".

https://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини