Заловиха измамници на бензиностанция в Кърджали,апаши разбиха и обраха "Пежо" и апартамент в града

Криминалисти от РУ-Кърджали са установили двама извършители на измама на бензиностанция. След подадена жалба за неплатена сметка за заредено гориво и организирани издирвателни действия полицаи задържали 21-годишен мъж и 21-годишна жена от Пловдивска област. Работата по случая продължава участъка в село Черноочене.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали. На 4 януари бил подаден сигнал, че бил проникнато в апартамент в областния град и откраднати златни накити и техника. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Издирва се извършителят на престъплението.

Лек автомобил „Пежо“, паркиран пред голям търговски обект, бил разбит и откраднати мъжка и дамска чанта с лични, служебни, банкови документи. След подаден сигнал за кражбата е бил извършен оглед и образувано досъдебно производство. Криминалистите призовават водачите на МПС да не оставят никакви чанти и предмети на седалките в автомобилите си, защото това привлича вниманието на извършителите на кражби. По случая работят сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

  Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини