Празничен обяд за хората от златната възраст осигури Община Ардино

Празничен обяд по повод Светлите Коледно-Новогодишни празници получиха възрастните хора от Ардинско. Проявата е традиционна и минава под патронажа на кмета на общината инж. Изет Шабан. Гости на хората от златната възраст бяха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям,  зам.-кметовете на общината Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков.
„Изключително ми е приятно да бъда сред Вас. Искам от свое име и от името на цялата партия ДПС да ви благодаря най-сърдечно за безрезервната подкрепа и доверие, която дадохте по време на местните и европейски избори. Ще положа всички усилия да оправдая Вашето доверие. Надявам се да ни напътствате с вашата мъдрост и вашите знания“, сподели в поздравлението си кметът инж. Изет Шабан. Той пожела на хората от златната възрасткрепко здраве, дълголетие и весело посрещане на новата 2020 г.
Председателят на пенсионерския клуб в Ардино Гюнер Мюмюн също пожела здраве, жизнена енергия и дълголетие на членовете на клуба. Той заяви, че благодарение на Община Ардино, пенсионерският клуб в града се превръща във втори дом за възрастните хора. „Срещаме подкрепа от страна на кмета инж. Изет Шабан, председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям. Целият екип се отнася с респект и топлина към възрастните хора“, заяви Мюмюн.
Проведе се и празнична томбола с разнообразни подаръци. Всички пенсионери получиха новогодишни картички, осигурени от възпитаниците на ЦПЛР-ОДК в Ардино.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини