Отчет на кмета на Община Ардино инж. Изет Шабан за 2019 година

Традиционен публичен отчет за дейността на общинска администрация през 2019 годинанаправи кметът на община Ардино инж. Изет Шабан. Събитието се проведе при голям интерес в петък в салона на читалище „Родопска искра”. Присъстваха много граждани, представители на бизнеса, общински съветници, кметове на населени места. Тук бе и Салиха Емин, народен представител в 43-то Народно събрание

С мултимедийна презентация бе показана какви са приоритетите, какво е направено, какви проекти и в какъв етап от реализация са и какво предстои да се случи в общината в идващата 2020 година.
„Спазвайки създадената традиция през последните години като ръководство да се отчитаме, заставам пред Вас да споделя, това което екипът ни успя да реализира през изтичащата 2019 година“, заяви в препълнения салон на читалището инж. Изет Шабан.

Преди отчета си, от свое име и от името на цялата партия ДПС инж. Изет Шабан изказа най-сърдечните си благодарности към присъстващите за безрезервната им подкрепа и доверие по време на местните и европейски избори. 

В отчета си кметът инж. Изет Шабан подчерта, че през текущата година на територията на Общината са реализирани много проекти от местно значение. Той изказа благодарност за доброто взаимодействие с общинския съвет. „Всички постигнати резултати са факт и благодарение на конструктивния диалог и успешната работа на Общинската администрация с Общинския съвет. Искам да изкажа моята благодарност и към всички Вас затова, че ми вярвате и ме подкрепяте в усилията ми да управлявам честно, прозрачно и почтено община Ардино. А аз най-отговорно Ви обещавам, че ще направя всичко зависещо от мен и от ръководената от мен администрация да оправдая това доверие”, заяви в края на своя отчет инж. Изет Шабан. Той отправи благопожелания към всички във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини