ПГЛП „Райна Княгиня“ представи клубове и извънкласни занимания в концерт-спектакъл

    По традиция дни преди Коледа момичетата и момчетата от Професионалната гимназия по лека промишленост “Райна Княгиня“ представят своите клубове и извънкласни занимания на празничната сцена в Младежкия център в Хасково. Тази година коледното вълшебство беше разказано от най-талантливите актьори, певци, танцьори, модели и дизайнери на гимназията, съобщиха от Община Хасково.

    Директорът на ПГЛП „Райна Княгиня“ Росица Иванова подчерта, че училището освен за сериозната професионална подготовка на учениците, работи усилено и в сферата на приобщаващото образование.

    Пред препълнената с родители, деца, учители и собственици на фирми-партньори зала заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева призна, че от многото покани, които получава тези дни, е предпочела да присъства на празника на ПГЛП. „Защото винаги много високо съм ценяла усилията на вашите учители да ви предадат знания и професионални умения, които ще ви бъдат полезни през целия живот. Ценя разбира се и вашите усилия да учите и да се развивате. Но преди всичко, много ценя стремежа на всеки човек към красивото, към изящното и модерното“, призна заместник-кметът.

    „Знам, че във вашето училище се обучават бъдещите дизайнери, конструктори, фризьори и гримьори. Защото, ако има ревю на модата и естетиката в Хасково, то именно вие ще бъдете неговите автори и вдъхновители! Поздравявам екипа на гимназия „Райна Княгиня“ за това, че създаде от това училище едно голямо семейство! Пожелавам ви да бъдете все по-креативни и да продължавате да ни изненадвате с творчески идеи и решения“, каза Мария Вълчева.

    Гости на концерт-спектакъла на ПГЛП “Райна Княгиня“ бяха областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, началникът на РУО Хасково Христина Боева, експерти по професионално образование и предприемачи от сферата на леката промишленост.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Д-
      д-р Фостър тръгна за Глостър
      8 -10
      16:56, 10 дек 2019
      Откъде се извъдиха такива трътли!Едно време нямаше такова нещо!
      • Никога не е късно да станеш за резил и да ядеш кафяв шоколад от расови Балкански мъже с дебели вратове
    • 2
      Кн
      Княз Райно от районното
      5 -6
      17:35, 10 дек 2019
      От друсането е!
    • 3
      Ан
      Ангел
      4 -3
      21:54, 10 дек 2019
      Красота 🤗
      • Ан
        Ангел
        5 -1
        21:55, 10 дек 2019
        Момичето със Бялата Рокля е много красива браво ❤
    Последни новини