ДПС елита очаква предновогодишното обръщение на Сокола

В края на годината се очаква почетният председател на ДПС Ахмед Доган да направи традиционното си слово пред висшите членове на политическата сила. Това заяви пред Би Ти Ви бившият депутат от партията и член на оперативното бюро Камен Костадинов. Той добави, че словото ще бъде само едно от многото събития, посветени на 30-годишнината от създаването на ДПС.

По думите на Костадинов Доган е "в прекрасна кондиция и добро здраве". Двамата често се виждали, като използвали времето да говорят по житейски теми, а не за политика.

"Разговаряме по философски теми. Той не се меси в конкретното политическо дребнотемие. Неговите слова в края на годината маркират бъдещето на страната и региона", каза още Костадинов.

Той уточни, че няма да се кандидатира за председател на партията. Изборът на лидер на ДПС ще стане на 26 април. Според него настоящият председател Мустафа Карадайъ си върши добре работата. Освен това има доверието на членовете на партията. "Като вървят нещата, не се правят смени в отбора", каза още той.

Дневник

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини