Премиерите през декември по National Geographic

Летищна сигурност: Бразилия (4 еп. x 60 мин.)
9 декември, понеделник @ 23:00 ч.
Премиера през декември

Международното летище „Сао Пауло” в Бразилия е най-натовареното в Южна Америка. Федералната полиция работи там 24 часа, 7 дни в седмицата без прекъсване, за да спре нелегалните дейности. Основните проблеми пред властите са подправените документи и трафика на наркотици. В този сезон агентите залавят пътници с кокаин, които го пренасят както в тялото си, така и извън него. Натъкват се и на редица много изобретателни нелегални имигранти.

Да оцелееш през Втората световна война (6 еп. x 60 мин.)
12 декември, четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера през декември

Хейзън Одел пътешества по земното кълбо, за да изживее някои от най-невероятните истории за оцеляване сред дивата природа от Втората световна война. По време на войната, войници, моряци и пилоти се озовават зад вражеските линии в някои от най-негостоприемните места на Земята, като междувременно се опитват да останат живи. Хейзън ще проследи някои от тези епични битки за оцеляване, снабден със същите боеприпаси, за да разбере дали притежава нужните качества, за да се справи.

Тайните на Библията с Албърт Лин (2 еп. x 60 мин.)
8 декември, неделя @ 21:00 ч.
Премиера през декември

Албърт Лин търси истината зад две от най-известните библейски истории. Било ли е разделено Червено море? Били ли са Содом и Гомор разрушени от огън и сяра?

За да разреши тези мистерии, Албърт използва сателитни и космически технологии, с които поглеждя под повърхността на Земята и разкрива тайни, които стоят заровени от хиляди години. Албърт посещава и местата, където са се случили древни катаклизми и отдавна изчезнали градове. Целта му е една - открие истината.

Море от сенки (1 еп. x 120 мин.)
14 декември @ 22:00 ч.
Премиера през декември

Бедствие в едно от най-забележителните места на планетата предизвиква спасителна мисия с невиждани мащаби. Бракониерството в Калифорнийския залив заплашва от изчезване и без това застрашената калифорнийска морска свиня. Екип от учени, природозащитници, журналисти, полицаи и военни залагат животите си на карта, за да спасят този изчезващ вид и да накажат виновниците.

Викингските жени воини (1 еп. x 60 мин.)
22 декември, неделя @ 21:00 ч.
Премиера през декември

Винаги се е смятало, че всички викингски войни са били мъже, но нови разкрития започват да оспорват фактите, което знаем до този момент. Ела Ал-Шамани, учен и сътрудник на National Geographic, поема на пътешествие, оборудвана с най-модерните технологии, за да открие доказателства, че жените воини са се сражавали в жестоки битки преди повече от хиляда години.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини