Кърджалиец чупи носа на приятелката си, хващат го зад волана да бяга пиян

Скандал между 29-годишен и приятелката му завършил със счупен нос. Инцидентът станал на 26 ноември около 1 часа в жилището, където двамата живеели. При възникнал спор мъжът нанесъл удар на 20-годишната жена и счупил носа ѝ. На пострадалата била оказана медицинска помощ. Извършителят на деянието бил установен да управлява автомобил в областния град от полицейски служители 2 часа след инцидента. Тестът му за алкохол отчел 1,89 промила. Бил е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство за шофиране след употреба на алкохол, извършва се проверка 129, ал.1 от Наказателния кодекс за нанесена телесна повреда.

За потрошени части на товарен „Мерцедес“ 35-годишен е задържан вчера в РУ-Кърджали. Мъжът унищожил панорамно и две странични стъкла, преден капак и повредил четирите гуми на моторното превозно средство след спор с 42-годишния собственик. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

 Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 23 часа снощи на ул.“Осми март“ в областния град бил спрян „Фолксваген“ с 37-годишен водач. Направеният тест за алкохол отчел 2,45 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но шофьорът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Разследващ полицай продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини