Пожар пламна в кравеферма в Невестино, причината късо съединение

20 кв. м покривна конструкция на кравеферма в село Невестино изгорели при пожар на 23 ноември около 16 часа. Екип на пожарната служба в Кърджали загасил пламъците, причинени от късо съединение. Електрическо табло в цех в Ардино се запалило по обяд на 22 ноември вследствие на късо съединение. Екип на пожарната служба в града потушил огъня. Изгорял автомат за стълбищно осветление. На 24 ноември малко след 11 часа изгоряла рекламна табела на търговски обект в Кърджали вследствие на късо съединение. Екип на службата в града бил изпратен на място след сигнал за справяне с произшествието.

Пожарникари от службата в Джебел отстранили паднало дърво на пътното платно в село Мишевско.

Сигнал за отсечени 303 немаркирани дървета от землище на територията на община Кирково е подаден в полицейското управление. Група „Криминална полиция“ извършва проверка по чл.235, ал.2 от Наказателния кодекс. Издирва се извършителят на незаконната сеч.

28 ловци са били проверени в съвместна операция на РУ-Крумовград и служители на Регионалната дирекция по горите на 24 ноември от 7 часа до 15 часа за редовността на разрешенията за носене на ловно оръжие и спазване на мерките за безопасност. Няма констатирани нарушения.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини