9 °C

Благосъстоянието ни се покачва, хората с увреждания в Кърджали ходят на пазар с джипове

Вярна е тезата на правителството, че благосъстоянието ни непрекъснато се покачва. Това проличава от пръв поглед, ако застанете на паркинга за хора с увреждания пред един от хипермаркетите в Кърджали. Редовно на него има спрели джипове. Стандартът на живот позволява на кърджалийци с ТЕЛК решения да карат последен модел скъпи возила, взети на лизинг със скромните им инвалидни пенсии. Естествено те пълнят кошници с продукти, а не като някои недоброжелатели на властта - само малки найлонови торбички. Безспорно е , че спрените на паркинга за хора с увреждания  джипове вдъхват увереност, че сме ги стигнали и надминали американците. Никой и да не си помисля, че в случая става дума за поредното нарушаване на правилата за движение и паркиране в Кърджали.

Георги Кулов

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Au
  audi
  0 -2
  09:04, 14 ное 2019
  Чак пък последен модел
 • 2
  Сн
  Снн
  2 -2
  12:01, 14 ное 2019
  Като имаш увреждане и ТЕЛК не е задължително да си малоумен.
 • 3
  Mu
  Mustafa
  0 -2
  15:47, 14 ное 2019
  Имат увреждания само на хартия.
  Мръсни измамници, дано децата и внуците им пукнат преди тях самите.
 • 4
  СТ
  с ТЕЛК
  3 -1
  16:28, 14 ное 2019
  независимо каква е колата щом вози инвалид може да паркира там. стига сте злобели . Боли ме че съм инвалид да не ви го пожелая пък ходете на пазар със самолет
 • 5
  Jj
  Jjj
  1 0
  23:09, 14 ное 2019
  Никой ама никой няма право да кълне и няма право да съди хората къде и как са паркирали и каква кола карат защото те са се трудили за да могат да си позволят автомобил от по висока класа в момента обиждате и кълнете но не се замисляте вие какви грешки допускате никой няма право да коментира финансовото състояние на един човек искам да се отправя към дадения мъж който едва ли не пожелава нещастие на хората с какво право кой ти го дава това право това че карат по висок клас кола която ти не можеш да си позволиш и в момента ругаеш и кълнеш никой не ти е виновен за твоите неуспехи!

Още новини

Хороскоп за 15.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще отстоявате интересите си, без да се страхувате от това, какво мисли този или онзи за вас. Аргументите ви са основателни, но зачитайте достойнството на опонентите си. По този начин ще затвърдите мнението за себе си, като за праволинейни и коректни хора. Не пренебрегвайте почивката си.
15 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекарайте този ден почивайки активно т.е. движете се, като по този начин изчиствате съзнанието си от мисли и тревоги. Движението ще се отрази благоприятно и на физическата ви форма, която напоследък е доста пренебрегвана от ваша страна.
15 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не разгласявайте претенциите си към ваши длъжници или пък запазете в тайна начинанията, които възнамерявате да предприемете в близките дни. Има голяма вероятност някой от хората около вас макар и несъзнателно да ви попречи и доста да ви забави. Ще ви е трудно да се справите сами с голямото натоварване, което ви очаква днес, за това потърсете подкрепата на близките си.
15 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Чуден ден за вас и семейството ви. Спокойствието у дома е ненакърнимо и дори саркастичните ви забележки не могат да го развалят. Приемете професионалните предизвикателства с високо вдигната глава и разбийте конкуренцията, вие сте по-добрите.
15 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умеете правилно и акуратно да координирате дейността на много хора. Но не изпадайте в крайности, защото всичко може да свърши зле. Някои от вас ще започнат интимна връзка, която може да прерасне в нещо по-сериозно. Вие ще прецените как да действате съобразно личните си усещания.
15 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Много от вас вече обмислят коледната си ваканция. Добрите ви финансови резултати напоследък, ще ви позволят да правите плановете си по-свободно. Консултирайте се все пак с близките си и не ги поставяйте пред свършен факт.
15 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Забавете темпото, похвално е, че имате желание за работа, но не прекалявайте. Прекалено много отговорности изтощават и без да се усетите, ще се почувствате отегчени от всичко. Работете за физическата си форма, тя ще допълни самочувствието ви. Познания, получени от интернет или други информационни източници ще ви подтикнат към нов бизнес.
15 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се нуждаете от услугите на някого, когото сте пренебрегнали в миналото. Поправете отношението си и ще останете всички доволни. Правете добро и ще срещате признателност и радост в очите на хората. Ще се почувствате привлечени от нова личност и в душата ви ще заискри пламъчето на любовта.
15 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес сте настроени дружелюбно към всички, затова и денят ви ще мине приятно в разговори и ленива почивка. Отдавна имате нужда от разтоварване, така че се насладете напълно на свободния ден. Предотвратявайте всякакви конфликти. Не допускайте дреболии да развалят почивката ви. Посветете й се напълно.
15 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ви очакват приятни емоции, тъй като сте заобиколени от хора, които обичате и се чувствате наистина добре. С каквото и да се заемете, вършите го докато не останете удовлетворени от резултата. Привлечени сте от личност, която също не е безразлична към вас. В най-скоро време ще ви се отдаде възможност да действате по-активно.
15 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Непременно отделете време за отмора, защото денят е подходящ за вътрешен живот, пречистване и осмисляне. Заредете се с положителни емоции и сила за утре. Бъдете сами, но не самотни, и не изпадайте в меланхолия. Не бъдете раздразнителни и се въздържайте от критика към хората около вас. Ако се заемете с духовни практики, у вас може да се оформят оригинални идеи, които ще намерят място в ежедневието ви.
15 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Повечето от вас днес ще трябва да се заемат с домашните задължения. Честите ви отсъствия са натрупали куп неотложни задачи. Отделете време за лични занимания или спорт. Помогнете на близките си. Можете много да облекчите положение им. Не допускайте дреболии да помрачат настроението ви днес.
15 дек 2019
Последни новини