Простреляха крава в землището на село Дъждовница, след кучетата идва ред и на добитъка

Досъдебно производство по чл.325б, ал.1 от Наказателния кодекс е образувано в РУ-Кърджали след подаден сигнал вчера за простреляна крава в землището на село Дъждовница. Дежурна оперативна група е направила оглед на мястото на произшествието. Полицията издирва извършителя на престъплението.

20 ловци са били проверени от полицаи от РУ-Момчилград и служители на Държавното горско стопанство вчера за редовността на разрешенията за лов и носене на ловно оръжие и спазване на мерките за безопасност. Няма констатирани нарушения.

Проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс е започната в РУ-Кърджали след подадена жалба, че 37-годишен счупил огледало на автомобил в село Олювец. По случая работи сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Къща е горяла в крумовградското село Бряговец снощи около 19 часа. Няма пострадали. Късо съединение в електрическо табло причинило пожара, при който изгорели 10 кв. м покривна конструкция и електромер. Екип на пожарната служба в Крумовград загасил огъня. Запален комин на жилищен блок в областния град бил загасен от екип на пожарната служба в града. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини