Сдружението на ардинци в Бурса поздрави новият кмет на Ардино инж. Изет Шабан

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан прие в кабинета си делегация от Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер“ (Ардинци) в Бурса, начело със зам.-председателите Юксел Юртсевер, ОлджайЧошкуни Алпер Коч. Гостите от южната ни съседка са на специално посещение в Ардино, за да поздравят новият кмет на общината инж. Изет Шабан и новият-стар председател на Общинския съвет Сезгин Байрям.

На срещата присъстваха още членовете на Управителния съвет на Сдружението Юсеин Касапоглу, ПойразАкпънар, Осман Ялчънкая, Седат Мутлу, БейджанАкън.

„От все сърце ви пожелаваме успех в управленските дела. Надяваме се да продължим досегашното добро сътрудничество. Винаги копнеем за родния си край. Той е в нашите сърца“, заявиха Юксел Юртсевер и Олджай Джошкун. Те честитиха изборната

победа и благодариха за топлия прием. От името на председателя на Сдружението Айдън Йълмаз връчиха на инж. Изет Шабан плакетс пожелания за  успешен мандат. Дариха му и флага на Сдружението.

Кметът инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям приветстваха земляците си от Бурса с добре дошли в родния си край.„Винаги сме имали много добри контакти с ръководството на Сдружението на ардинци в Бурса.Имаме реализирани съвместни инициативи и се надяваме да продължим ползотворното си сътрудничество и занапред", коментира кметът инж. Изет Шабан.

На срещата присъстваха още зам.кметовете Наско Кичуков и Неджми Мюмюнходжов и секретарят на общината инж. Кемал Алиев.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини