Джигитът с баварецът, който катастрофира вчера в Кърджали е транспортиран за лечение в Пловдив

24-годишен водач на „БМВ“ е бил транспортиран от кърджалийската болница в Пловдив, след като катастрофирал вчера малко преди 16 часа на ул.“Осми март“ в областния град. Двамата спътници на водача били прегледани в Спешното приемно отделение и освободени за домашно лечение. Шофьорът на автомобила загубил контрол над управлението, блъснал се в дърво, след което колата паднала в двора на къща. До извършването на оглед на мястото на произшествието движението в една част от улицата е било временно затворено. Екип на пожарната служба помогнал за изваждането на водача от колата, след което отстранил паднало дърво на платното вследствие на катастрофата. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай. Също при движение с несъобразена скорост 19-годишен с „Фолксваген“ се блъснал в паркиран товарен „Мерцедес“ на ул.“Христо Ботев“ в областния град, след което товарната кола се завъртяла и ударила паркиран „Сеат“. Водачът бил прегледан в Спешното приемно отделение и освободен. Тестът му за алкохол отчел 0,47 промила. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.  

Нерегистриран мотопед бил засечен от пътни полицаи при извършена проверка в село Бостанци. С моторното превозно средство се придвижвал 15-годишен от селото. Проверката по случая се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол. На бул.“Христо Ботев“ в областния град вчера в 9,40 часа бил спрян лек автомобил „Форд“, управляван от 49-годишен. Тестът на водача за алкохол с техническо средство отчел 2,13 промила. Отказал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

Два екипа на службата в Кърджали отстранили опасно надвиснала ламарина от покрива на жилищна сграда и паднала ламарина върху дърво в областния град.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини