Поредното досъдебно производство за убийство на куче в областта

Досъдебно производство по чл.325б, ал.1 от Наказателния кодекс е образувано в РУ-Крумовград след подаден сигнал, че в землището на село Лещарка е било застреляно куче, собственост на 38-годишен местен жител.

 116 моторни превозни средства и 142 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград за времето от 14 часа до 16 часа вчера. Констатираните нарушения са 21, съставени са 3 акта и 18 фиша по ЗДвП.

 22-годишен мотоциклетист е пострадал при пътно произшествие вчера по пътя от село Рогач за Крумовград. При движение с несъобразена скорост водачът загубил контрол над управлението на завой и паднал на платното. Пострадалият бил транспортиран до Кърджали и след оказана медицинска помощ освободен. Тестът за алкохол е  с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

 Сухи треви и храсти са горели вчера в землището на село Казаците. Екип на пожарната служба в Джебел загасил огъня. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини