Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан: ДПС постигна целта си 7 от 7

„ДПС  постигна целта си в кърджалийска област  7 от 7. От общо 240 кметства на територията на областта ДПС спечели още на първи тур 225. В неделя ще се явим на балотаж в 4 кметства. “. Товазаяви областният лидер на ДПС и избраният за кмет на община Ардино инж. Изет Шабан. Той изказва своите сърдечни благодарности  към всички граждани  в областта , които са гласували за  Движението за права и свободи и подкрепили  всички кандидати за кметове и общински съветници.

„ДПС винаги  залага на компетентно и открито управление. „Захванали сме се с много работа. Поели сме сериозни ангажименти пред хората и още от деня на полагане на клетвата започваме да ги изпълняваме“, категоричен бе инж. Изет Шабан.

Припомняме, че ДПС спечели проведените в неделя местни избори в Кърджалийска област. Кметовете на седемте общини в областта през следващите четири години ще бъдат от ДПС. Навсякъде кандидатите на ДПС спечелиха още на първия тур. Инж. Хасан Азис ще управлява Кърджали за пети пореден мандат. Oбластният лидер на ДПС инж. Изет Шабан печели безапелационно изборите за кмет в община Ардино. В Момчилград на кметския стол сяда Илкнур Кязим, за която гласуваха над 82 процента от избирателите. В Джебел безспорен победител е Неджми Али.На Себихан Мехмед гласуваха доверие да ръководи община Крумовград за пети пореден мандат, а на Айдън Осман в Черноочене за шести пореден мандат. В Кирково остава досегашният кмет Шинаси Сюлейман.

Благодаря Ви за доверието!

Инж. Изет Шабан, областен лидер на ДПС

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини