Илкнур Кязим: Вотът е отговорност пред нас!

Скъпи момчилградчани,
скъпи приятели,
Сърдечно благодаря за подкрепата Ви за моята кандидатура. За мен това означава много голяма отговорност. Обещавам Ви, че ще направя всичко възможно, за да оправдая гласуваното доверие. Позволете ми да благодаря на 25-те нови кметове на кметства, издигнати от ДПС и подкрепени от Вас, жителите на Община Момчилград. Сърдечно благодаря и на всички 29 достойни личности от листата на ДПС за общински съветници - активни и свободомислещи хор а с обща мечта – да превърнат Момчилград в по-добро място за живеене.
Вотът е отговорност пред нас за бъдещето на нашите деца, затова специално изразявам благодарности на всички момчилградчани, които се възползваха от възможността да гласуват.
Вярвам, че когато се работи със стабилен екип от доказани експерти и с Вашата подкрепа, поставените цели от нас бързо ще се превърнат в реалност.
Аз и моите колеги ще работим усилено, за да помогнем на колкото се може повече момчилградчани да намерят препитание и в същото време да бъдат доволни.
Убедена съм, че заедно с Вас ще бъдем партньори във вземането на важни за Община Момчилград решения и в контрола на изпълнението им.
Заедно за Момчилград!
Илкнур Казим,кмет на Община Момчилград

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини