Двама се биха в Кърджали, закопчаха ги заедно

За хулигански действия двама са били задържани в РУ-Кърджали за срок до 24 часа. Инцидентът станал на 25 октомври на ул.“Иван Вазов“ в областния град. Между семействата на 15-годишен и 33-годишен имало стара вражда. При срещата отново възникнал спор, по първоначални данни непълнолетният хвърлил камък, а по-възрастният произвел изстрели с газов пистолет. След подадения сигнал полицейски служители са издирили участниците в хулиганската проява. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс. Газовото оръжие, което е регистрирано, е иззето и е на съхранение в РУ-Кърджали. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Нерегистриран товарен автомобил „Мерцедес“ бил засечен от полицаи от РУ-Кърджали. При проверка в района на село Мост на товарна кола, управлявана от 24-годишен, било установено, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП. Проверката по случая е по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

Лек автомобил „Рено“ с 62-годишен водач блъснал намаляващ пред него скоростта за пропускане на пешеходци „Фиат“. Ударената кола продължила движението си и се блъснала в „Мерцедес“ пред нея. Произшествието станало на бул.“Беломорски“ в областния град на 25 октомври в 7,20 часа. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателни резултати. Катастрофата е обработена по административен ред с акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини