11 °C

БУЛТЮРК и изселниците –джебелчани подкрепят Сабахатин Гьокче за кмет на Джебел

  Изселническата организация БУЛТЮРК обяви подкрепата си за кандидата на Сабахатин Гьокче за кмет на Джебел.  Това бе решено и оповестено на събрание състояло се в Истанбул. БУЛТЮРК категорично се обявява в подкрепа на независимите кандидатите в България.  България трябва да се управлява разумно, без популистки лозунги.  За нас е важно Джебел да има добър кмет в лицето на Сабахатин Гьокче ,  който да се грижи за хората живеещи в Джебел, а не за далавери или подобни мисли, декларира главният секретар на БУЛТЮРК Елиф Гюнеш.  „Не бива да пускаме Джебел да бъде управляван от ДПС, категорична бе г-жа Гюнеш. Сабахатин Гьокче реално показва що е то толерантност.  Това са ремонтираните храмове на мюсюлманите и християните в района на Джебел и това го направи с собствени пари без да е ангажиран. Това го знаят живеещите в района. Кандидатът за кмет Сабахатин Гьокче е енергичен човек,  който споделя и възгледи на нашата Организация и заедно ще успеем да промени облика на Джебел към едно по – добро място за живеене.   Така, че се обръщаме към Вас с призив ПОДКРЕПЕТЕ ГО НА 27 ОКТОМВРИ с №67 в интегралната бюлетина. Той знае какво да направи за Джебел и как да го направи. „Ние, Управителния съвет на БУЛТЮРК, заедно с членовете, декларираме подкрепата си за кандидатурата на г-н Сабахатин Гьокче за кмет на град Джебел!”,се казва в обръщение на изселническата организация БУЛТЮРК.

  Кандидатурата на Сабахаттин Гьокче се ползва с подкрепата и на изселниците от Община Джебел в Бурса. От няколко дни представители на ръководството на изселническата организация на джебелчани и редови членове са по родните си места и призовават местните хора да подкрепят Сабахатин Гьокче. Утре за подкрепа идват и представителки на женското изселническо дружество на джебелчани в Бурса.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 15.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще е наситен на интересни занимания, зареждащи ви с положителни емоции. Природата също ще ви въздейства отпускащо и позитивно, не я пренебрегвайте. Здравословните проблеми е добре да се решават, търсейки съвет от специалист, а не по свое хрумване. Денят е благоприятен и за реализация на повече от идеите ви.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Добронамерени сте към всички около вас и днес ще усетите ответните реакции на околните, които няма да останат безучастни към проблемите ви. На ваше разположение ще бъдат дори хора, които не познавате толкова добре и е възможно това леко да ви озадачи. Хората просто ви харесват и им се иска да ви помогнат. Очаквайте благоприятно разрешение на интимен въпрос.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Предвидливостта ви е впечатляваща и ви спестява много разочарования. Благодарение на нея и разума си ще се окажете подготвени за нещата, които ви предстоят. Ако все пак нещо ви притеснява, потърсете подходящия човек, с когото да споделите болката си. Ще ви олекне на душата и по-бързо ще намерите решението му.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е днешният ден да не е от най-приятните ви напоследък. С повече усилия ще изпълнявате рутинните си задачи. Ще ви занимават мисли свързани с бъдещото и личния ви живот. Успявате да намерите разрешение на отдавна занимаващ ви проблем. Усилията ще бъдат възнаградени, а вечерта прекарана с любимия човек е най-добрият завършек на деня.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели – излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят ще ви срещне с някого, интереса ви към когото е силен. Може да се сближите и опознаете повече, но преценете дали това е желанието ви. Не пренебрегвайте текущите си задачи, съдбата ви е подготвила приятна изненада. Усилията, които полагате дават резултат и скоро ще се радвате на придобивките си.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В добро състояние на духа сте и ще останете незасегнати за вълнения и емоционални натоварвания. Ако можете излезте сред природата, или поне между приятни за вас хора. Разчитайте повече на себе си. Знаете как се прави това, живота ви е предлагал не един и два такива моменти.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Разширете кръгозора си и не гледайте едностранчиво на събитията покрай вас. С емоционалните си и прибързани действия само бихте усложнили нещата. Приведете се в нужната форма и си наложете добро поведение, очакват ви добри попадения. Те ще ви дадат сили и ще ви насочват към по-практични действия.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  За работа винаги има време, но днес дайте свобода на фантазиите си. И вие, и околните ще останете доволни, а и ще помогнете на онези, които търсят промяна. Всички нови начинания ще се толерират от съдбата. Не се ограничавайте, а проявете аналитичните си способности.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Спокоен, изпълнен с ведро настроение ден. Може би сега е момента да обърнете повече внимание на семейството и дома си, и да си починете от външни контакти. Поговорете с любимия човек, помогнете му да се справи с проблемите. Не очаквайте да получите парите си, ако днес ги дадете на заем.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Чувствате се чудесно днес и ще ви се иска да се занимавате с нещо полезно и разтоварващо едновременно. Околните ще приемат добре ваша идея, която ви вълнува от доста време и ще подкрепят начинанията ви. Любими занимания ще ви откъснат от мисли, свързани с работата ви или с неща, които не ви се иска да вършите в момента. Обърнете внимание на човека до себе си.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят ви ще е изпълнен с емоции и събития. Обичате предизвикателствата и ще започнете нещо, което не сте правили досега. Възможно е да имате късмет при хазартни игри, но бъдете умерени и не прекалявайте. Ще се забавлявате. Обичате да давате, да помагате с желание и от сърце, и това не остава скрито от съдбата. Очаквайте бързи придобивки.
  15 дек 2019

  Случаен виц

  Последни новини