26 °C

Граждански форум подкрепи Никола Чанев за кмет на Кърджали, обяви го за носител на нова енергия за кърджалийци

Общественици, интелектуалци, личности с доказан авторитет в различни сфери на живота и различни политически възгледи застанаха зад кандидатурата на Никола Чанев за кмет. В обръщение към гражданите на Кърджали те заявяват, че в негово лице виждат грижовен стопанин, който се ръководи единствено от интереса на местната общност. Подкрепата ни за Никола Чанев е израз на надежда, че Кърджали ще се върне на икономическата и културна карта на България.   /Ето и пълния текст на писмото/

Обръщение към гражданите на Кърджали

от Граждански форум в подкрепа на кандидатурата на Никола Чанев за кмет на общината

Скъпи съграждани,

Ние, които имаме късмета да сме родени и да живеем сред магическото великолепие на Родопите;

Ние, които отглеждаме децата си в един горд, някога китен град, гордеещ се със своята толерантност и многообразие;

Ние, които гледаме как младите хора ни обръщат гръб, за да търсят късмета си по света, защото не виждат тук перспектива за своето развитие,

Се обединяваме днес, за да заявим:

Осъзнаваме потенциала на нашето кътче от Родината, и ни боли, че Кърджали все повече се отдалечава икономически, културно и като стандарт на живот от градове, с които преди години можехме да се равняваме.

Боим се, че вратата на възможностите да обърнем тази тенденция неумолимо се затваря. Боим се, че ако в рамките на нашето поколение не настъпи рязка и категорична промяна в местната политика в Кърджали, градът ни е обречен да заглъхне съвсем.

За двете години, през които Никола Чанев беше областен управител, ние видяхме една нова енергия и една нова надежда. Млад човек, неизкушен от властта, който във всяко свое действие се ръководеше единствено от интереса на съгражданите си. Виждахме го да обикаля нощем републиканските пътища при снежна буря, за да ни информира от къде ще можем да минем спокойно на следващия ден. Виждахме го да инспектира язовири при опасност от преливане. Виждахме го да се бори да получи от държавата необходимото финансиране за обекти, от които всички до един ще имаме полза.

Днес ние излизаме пред Вас с имената си, за да изразим подкрепата си за неговата кандидатура за кмет. Подкрепата ни не се влияе от политически пристрастия, а от всичко, което Никола Чанев доказа по време на работата си като областен управител.

Ние вярваме, че в лицето на Никола Чанев Кърджали може да намери своята надежда да излезе от спиралата на пропадане, в която се е загубил в момента. Подкрепата ни за Никола Чанев е израз на надежда, че Кърджали ще се върне на икономическата и културна карта на България.

Нашият обичан Кърджали има всички дадености да бъде град за пример, уютен, чист и проспериращ, град на свободни хора, уверени, че всеки нов ден може да бъде по-добър от вчерашния. И вярваме, че именно Никола Чанев ще бъде грижовният стопанин в общинската власт, който най-добре ще работи, за да постигнем тази мечта.

Д-р Живко Райчев

Д-р Атанас Митков

Стамен Дафинов

Пенка Атанасова

Яни Янев

Георги Башков

Полк. Стефан Стефанов

Проф. Тодор Черкезов

Инж. Слави Славов

Иванка Христева

Милен Камарев

Красимир Димитров

Д-р Георги Янчев

Маргарита Павлова

Златко Атанасов

Лиляна Деликирова

Николай Маргаритов

Д-р Милко Господинов

Костадин Стратиев

Д-р Маргарита Спирова

Кърджали бг вести

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Още новини

Хороскоп за 25.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
25 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
25 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
25 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
25 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
25 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
25 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
25 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
25 сеп 2020
Последни новини