16 °C

Граждански форум подкрепи Никола Чанев за кмет на Кърджали, обяви го за носител на нова енергия за кърджалийци

Общественици, интелектуалци, личности с доказан авторитет в различни сфери на живота и различни политически възгледи застанаха зад кандидатурата на Никола Чанев за кмет. В обръщение към гражданите на Кърджали те заявяват, че в негово лице виждат грижовен стопанин, който се ръководи единствено от интереса на местната общност. Подкрепата ни за Никола Чанев е израз на надежда, че Кърджали ще се върне на икономическата и културна карта на България.   /Ето и пълния текст на писмото/

Обръщение към гражданите на Кърджали

от Граждански форум в подкрепа на кандидатурата на Никола Чанев за кмет на общината

Скъпи съграждани,

Ние, които имаме късмета да сме родени и да живеем сред магическото великолепие на Родопите;

Ние, които отглеждаме децата си в един горд, някога китен град, гордеещ се със своята толерантност и многообразие;

Ние, които гледаме как младите хора ни обръщат гръб, за да търсят късмета си по света, защото не виждат тук перспектива за своето развитие,

Се обединяваме днес, за да заявим:

Осъзнаваме потенциала на нашето кътче от Родината, и ни боли, че Кърджали все повече се отдалечава икономически, културно и като стандарт на живот от градове, с които преди години можехме да се равняваме.

Боим се, че вратата на възможностите да обърнем тази тенденция неумолимо се затваря. Боим се, че ако в рамките на нашето поколение не настъпи рязка и категорична промяна в местната политика в Кърджали, градът ни е обречен да заглъхне съвсем.

За двете години, през които Никола Чанев беше областен управител, ние видяхме една нова енергия и една нова надежда. Млад човек, неизкушен от властта, който във всяко свое действие се ръководеше единствено от интереса на съгражданите си. Виждахме го да обикаля нощем републиканските пътища при снежна буря, за да ни информира от къде ще можем да минем спокойно на следващия ден. Виждахме го да инспектира язовири при опасност от преливане. Виждахме го да се бори да получи от държавата необходимото финансиране за обекти, от които всички до един ще имаме полза.

Днес ние излизаме пред Вас с имената си, за да изразим подкрепата си за неговата кандидатура за кмет. Подкрепата ни не се влияе от политически пристрастия, а от всичко, което Никола Чанев доказа по време на работата си като областен управител.

Ние вярваме, че в лицето на Никола Чанев Кърджали може да намери своята надежда да излезе от спиралата на пропадане, в която се е загубил в момента. Подкрепата ни за Никола Чанев е израз на надежда, че Кърджали ще се върне на икономическата и културна карта на България.

Нашият обичан Кърджали има всички дадености да бъде град за пример, уютен, чист и проспериращ, град на свободни хора, уверени, че всеки нов ден може да бъде по-добър от вчерашния. И вярваме, че именно Никола Чанев ще бъде грижовният стопанин в общинската власт, който най-добре ще работи, за да постигнем тази мечта.

Д-р Живко Райчев

Д-р Атанас Митков

Стамен Дафинов

Пенка Атанасова

Яни Янев

Георги Башков

Полк. Стефан Стефанов

Проф. Тодор Черкезов

Инж. Слави Славов

Иванка Христева

Милен Камарев

Красимир Димитров

Д-р Георги Янчев

Маргарита Павлова

Златко Атанасов

Лиляна Деликирова

Николай Маргаритов

Д-р Милко Господинов

Костадин Стратиев

Д-р Маргарита Спирова

Кърджали бг вести

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Хороскоп за 22.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
22 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
22 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
22 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
22 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
22 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
22 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
22 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
22 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
22 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
22 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
22 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
22 окт 2019
Последни новини