Бабаити вилнеят в нощен клуб „Аура”, трошат всичко по пътя си

Бабаити отнесоха само глоби от по 130 лева за това,че вилняха в нощен клуб „Аура” и потрошиха всичко по пътя си.

Районният съд в Кърджали призна  нарушителя Г.Х.Ю., български гражданин, с основно образование, неженен, работи, неосъждан, за виновен в това, че на 05.09.2019г. в гр.Кърджали, в нощен клуб „Аура“ извършил непристойна проява, с което нарушил обществения ред и спокойствие, като счупил бутилки, чаши и наргилета, както и обиждал и бутал персонала на заведението. Поради това на основание на Указа за борба с дребното хулиганство му налага административно наказание „ГЛОБА” в размер на 130 лева.

  Съдът признава  нарушителя Х. САИМ Х. с основно образование, неженен, работи, неосъждан, за в това, че на 05.09.2019г. в гр.Кърджали, в нощен клуб „Аура“ извършил непристойна проява, с което нарушил обществения ред и спокойствие, като счупил бутилки, чаши и наргилета, както и обиждал и бутал персонала на заведението, поради което и на основание  УБДХ му налага административно наказание „ГЛОБА” в размер на 130 лева.  

 Мотивите на магистратите са: Нарушението извършено от нарушителите Г.Х.Ю.  и Х. Саим Х. е доказано по несъмнен начин. Наказанието е съобразено със степента на обществената опасност на деянието, личността на нарушителите, настъпилите общественоопасни последици и целите на наказанието.

  Ще припомним,че през септември т.г.съдът наложи глоба на нощен клуб „Аура” за допускане на непълнолетни.Пиянските изстъпления в него едва ли действат възпитателно на подрастващите.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини