Нагли родители-шофьори си играят на криеница с полицията около „Отец Паисий”, влизат в двора му през шпалир от деца

Изображение 1 от 2

    Нагли родители-шофьори си играят на криеница с полицията около средно училище „Отец Паисий” и влизат на в двора му през шпалир от деца. Цяло чудо е, че няма пострадали след като в понеделник в двора на Бизнесинкубатора, където учат първокласниците-паисиевци броят на колите бе по голям от броя на децата. Нагли родители-шофьори карат децата си и пренебрегват всякакви знаци. Дворът на Бизнесинкубаторът е затворен за влизане на автомобили с изключение на такива с пропуск издаден от общината. След настаняването на първокласниците в сградата преди две години общинските служители помещаващи се в Бизнесинкубатора въпреки пропуските спряха да паркират в двора. Това обаче не пречи, а насърчава безотговорни родители. Много от тях се крият от полицйския патрул, пазещ на кръстовището между улиците „Отец Паисий” и булевард „Сан Стефано”. Майки и татковци паркират пред Бизнесинкубатора и превеждат децата си към основната сграда на училището, избягвайки контрола на полицаите.

    В понеделник служителка на отдел „Проекти” на Община Кърджали напразно увещаваше наглите родители-шофьори да не навлизат в двора. Не ги спря и металната двукрила врата, както и позвъняване на телефона за спешни повиквания 112.

      От два дни заставам с фотоапарат пред вратите на двора на Бизнесинкубатора. Това респектира повечето родители, но има и такива, които се смятат за недосегаеми.

     Ще припомним, че когато преди две години първокласници започнаха да учат в сградата на Бизнесинкубатора, патрулка на Пътна полиция по нареждане на покойния старши инспектор Иван Бакърджиев всяка сутрин контролираше входа и регулираше движението.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини