Драгомир Андонов и екипът му от "Демократична България" с почерпка за възрастните

    Кандидатът за кмет на община Хасково Драгомир Андонов и екипът му от коалиция “Демократична България - Обединение“ донесоха почерпка за възрастните в Дома за стари хора в "Кенана". Повод за милия жест към хората от социалното заведение е днешният Международен ден на възрастните хора - 1 октомври.

    Кандидатите за местна власт бяха посрещнати от десетки възрастни хора, изпълнили салона на дома. Пред тях Драгомир Андонов заяви, че през годините често е посещавал социалното заведение, помагайки с апаратура, техника и материали. Той се обърна с апел към обитателите да споделят от какво имат нужда, за да може при възможност да им съдейства. От своя страна обитателите заявиха, че са доволни от услугите в дома.

    Възрастните хора уважи и Милена Налбантова - кандидат за общински съветник от листата на “Демократична България - Обединение“. Тя честити празника на възрастните и им пожела здраве и дълголетие, тъй като не всеки има шанса да остарее, от каквато съдбата са били лишени родителите й.

    "Знайте, че не само в днешния ден и не само преди избори, тук има хора, които помагат и в делнични дни. Някои от нас сме лични дарители на този Старчески дом", заяви Налбантова.

    Най-младият в съветническата листа на коалицията Тодор Топалов се ръкува с най-възрастния обитател в дома - 94-годишната Ванка Трендафилова.

    На изпроводяк възрастните хора пожелаха на водача на коалицията с №66 Драгомир Андонов да поведе община Хасково към по-добро.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини