Момче е в ОАИЛ на кърджалийската болница след тежка катастрофа при Плазище снощи

Момче на 17 години е в ОАИЛ на кърджалийската болница след тежка катастрофа снощи в близост до с.Плазище Джебелско.Пътният инцидент е станал в 21,15 часа.Шофирала е млада жена на 25 години.Веднага на мястото на катастрофата са пристигнали екипи на полицията и Центъра за спешна медицинска помощ.Пострадалият веднага е транспортиран в реанимацията на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски",но е в тежко състояние и в момента се борят за живота му.

Води се разследване за причините на пътно-транспортното произшествие, научи Кърджали бг вести.

Тази сутрин от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали потвърдиха новината на Кърджали бг вести.Ето и официалната информация за катастрофата от полицията:

Пътно произшествия с трима пострадали е станало около 21 часа снощи в района на село Плазище. 24-годишна с лек автомобил „Опел“ загубила контрол над управлението вследствие на движение с несъобразена скорост, колата напуснала пътното платно и се преобърнала по таван в двора на кметството. Жената, управлявала автомобила и двама нейни спътници, били транспортирани от екипи на Центъра за спешна помощ в Кърджали. След прегледи в Спешното приемно отделение водачката и 17-годишен пътник били настанени с травми за лечение. Най-тежко пострадал друг 17-годишен, който е в Отделението за интензивно лечение. На шофиралата колата е взета кръвна проба за анализ. Дежурна оперативна група от РУ-Джебел извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство, по което работа продължава разследващ полицай. Екип на пожарната служба в Джебел обезопасил автомобила.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини