Гигантски глиган вилнее в караоке бар (видео)

Огромен глиган извършил погром в караоке клуб, съобщава South China Morning Post. Записи от камерите за видеонаблюдение в заведението в град Шуангяшан, провинция Хейлундзян, показват над 143-килограмовата дива свиня в бара.

Звярът нахлул в лъскавото заведение през входната врата, която не била затворена. Той се втурнал към бара и го потрошил, а след това атакувал една от стаите и погнал клиентите, които се забавляват там. Видеото от камерата за наблюдение показва как животното си вилнее по коридорите, а уплашените хора бягат.

Служителите на клуба успели да затворят глигана в една от стаите и да извикат полиция. Пристигналите полицаи застреляли животното. "След като получихме инструкции от властите, използвахме снайпер, за да убием глигана", казва служител на реда. "Трябваше да направя три изстрела, преди да умре."

В Китай има 33,5 милиона диви свине. Теглото на възрастен глиган обикновено не надвишава 100 килограма, но може да достигне 150-200 килограма, а особено големите индивиди могат да достигнат половин тон.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини