Досъдебни производства в Кърджали, скандали завършват с избити зъби и загуба на слух

Досъдебно производство и проверка са започнати в РУ-Кърджали с постановления на Районната прокуратура по чл.129, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс за нанесени средни телесни повреди. 37-годишен получил трайно отслабване на слуха след нанесени удари от 43-годишен, а на 69-годишен били избити два зъба при скандал с 41-годишен. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случаите.

За извършена кражба на дамска чанта в търговски обект в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство с постановление на Районната прокуратура. Потърпевшата е 46-годишна жена от Кърджали. Разследващ полицай работи по случая.

Мобилен телефон бил откраднат от 32-годишен мъж, докато пазарувал в супермаркет в областния град. С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е започната проверка, която се извършва от сектор „Криминална полиция“ в управлението.

За упражнен психически тормоз и отправени заплахи от 27-годишен към 26-годишната му съпруга  в РУ-Кирково е започната проверка по чл.143, ал.1 от Наказателния кодекс, възложена с постановление на Районната прокуратура в Момчилград. Група „Охранителна полиция“ работи по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини