Фенове на ПФК”Арда” с призив в подкрепа на изграждането на спортна база в парк „Простор”

Изображение 1 от 2

    Отворено писмо до всички медии, и по-специално в гр. Кърджали

    До кандидата за кмет на Община Кърджали г-н Никола Чанев.

     Уважаеми г-н Чанев. От името на цялата спортна общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК АРДА, Ви уведомяваме, че не сте запознат със съществото на ПУП-а, който обжалвате и направихте така той да бъде спрян. Г-н Чанев, или не сте прочели какво пише във въпросния ПУП, или не го познавате, или не сте компетентен. Ние разговаряхме с архитекта на гр. Кърджали, и лично се убедихме, че съгласно изменението на ПУП-ПРЗ, не се предвижда изграждане на луксозни жилищни сгради на неговата територия. С това си Ваше деяние, Вие лишавате феновете на футбола в гр. Кърджали да не гледат любимия си отбор, на любимия си стадион. Също така бихме искали да цитирате имената на "новоизлюпените богаташи", защото в противен случаи, с това си изказване,Вие обиждате всички жители на гр. Кърджали. Г-н Чанев, ако не дадете адекватни обяснения, за това което направихте, то тази Ваша постъпка граничи с олигофрения. Ние организираните привърженици на ПФК АРДА и спортната общественост в града, бихме искали да се разграничим от Вас, и още веднъж да благодарим на премиера на Република България г-н Бойко Борисов, както и на министъра на спорта г-н Красен Кралев. Ние никога няма да забравим какво направиха те за нашия любим клуб АРДА.

    САМО АРДА

    Това се съдържа в становище до медиите изпратено от феновете  на ПФК”Арда”

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ил
      Илхо
      1 0
      15:00, 26 сеп 2019
      Първо, какво ви е виновен Чанев, че кмета е издал заповед извън неговите правомощия. Работа е на областния управител да следи за законността на издадените от кмета и от общинския съвет административни актове.
      Второ, защо по най-удобния начин сте снимали само част от ПУП-а. Кому е нужно за едно игрище, един паркинг(?), един трафопост и четири основи за стълбовете (общо 7) да се правят нови 27 (двадест и седем) нови парцели.
    • 2
      Su
      Sunay
      0 0
      22:07, 29 сеп 2019
      За нашите деца
    Последни новини