Общинската избирателна комисия в Кърджали определи чрез жребий поредността на участниците в публичните дебати в БНР

Изображение 1 от 4

    Общинската избирателна комисия в Кърджали определи чрез жребий поредността на участниците в публичните дебати в Българско национално радио за местните избори на 27 октомври. В присъствието  на Красимир Ангелов,директор  на Радио Кърджали, част от веригата регионални радиостанции на БНР, комисията подреди поредността на партии, коалиции и инициативен комитет. Жребият бе теглен от члена на комисията Иван Пламенов Робов, определен също чрез жребий.

      Дебатите ще открива коалиция „Демократична България” която получи № 1. С № 2 е ПП ГЕРБ; с №3-Коалиция”БСП за България”; с № 4 ПП Движение „България за гражданите”; с №5 ПП ДОСТ; с номер 6 ПП „Атака”; с №7 ПП Съюз на демократичните сили; с №8 Инициативен комитет издигащ Севим Сали за кмет на с.Велешане; с№9 ПП ДПС и с №10 ПП Воля.

     Процедурата по тегленето на жребия се ръководи от зам.-председателя на комисията Величка Георгиева. На нея в офиса на комисията в Дома на културата присъстваха общинския лидер на БСП в Кърджали Георги Кючуков и кандидатът за кмет на СДС-Иван Коларов.

    Директорът на Радио Кърджали Красимир Ангелов подчерта, че общественото радио предоставя възможности за безплатни дискусии в своя ефир. Те ще се проведат при участие на всички партии, коалиции и инициативен комитет проявили желание.Ще се спази поредността на изказвания определена от жребия на Общинската избирателна комисия и постановено с нейно решение №68 от 25.09.2019 г..

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини