23 °C

Банката с главно „Б”в Кърджали отвори врати на нов,стар офис

Изображение 1 от 3

  Банката с главно „Б” в Кърджали отвори врати на нов,стар офис. Десет години след като напусна сградата, известна за жителите на област Кърджали като „Банката”, ОББ се върна отново в нея.Сега обаче офисът е изцяло реновиран и предлага всички условия за модерно банкиране и обслужване на клиентите.

    За церемонията по откриването в Кърджали пристигнаха Ян Суинен, член на кънтри тийма на КВС Груп за България, член на Управителния съвет и Изпълнителен директор Маркетинг и дистрибуция-банкиране на дребно на ОББ; Десислава Симеонова, член на кънтри тийма на КФС Груп за България, член на Управителния съвет и Изпълнителен директор Корпоративно банкиране и МСП на ОББ; Анна Атансова, директор Дирекция Клонова мрежа; Николай Ценков,регионален мениджър регион Стара Загора и др.

  Добре дошли отново! Отново в нашия дом!С тези думи се обърна към гостите на тържественото събитие директорът на клона на Обединена българска банка в Кърджали Христина Тодорова.

  Тя посочи още: ние сме и новодомци - това си е нашето място, но много по-модерно и много по-красиво.

  Това е и банковия офис, който е най-разпознаваем от гражданите на град Кърджали, това е сградата, която всички ние кърджалийци сме свикнали да наричаме „банката“, подчерта Христина Тодорова.

  Тя отбеляза още: На първо място – благодаря на всички вас - нашите партньори и клиенти за съвместната ни работа. Ние сме това благодарение на вас! Гордеем се, че сте наши клиенти! Благодарение на вас нашата банка е лидер на пазара в град Кърджали! Разчитайте, че ще направим така, че и вие да продължите да се гордеете с нас!

  Ян Суинен приветства присъстващите с добре дошли от името на Кънтри тийма на КВС Груп и Управителния съвет на ОББ.

  Надявам се, че оценявате двете неща, които направихме в Кърджали. Първото е да върнем местния клон на мястото , където е бил винаги. На второ място, да го комбинираме с новия интериор, в който да ви посрещнем, отбеляза Ян Суинен.

   Сигурен съм, че можем да ви обслужваме добре в този клон със всички наши банкови и застрахователни услуги. КВС е собственик на най голямата банково-застрахователна група в България. По принцип КВС Груп е един от най-големите инвеститори в България, посочи Ян Суинен.

  Съвсем скоро ще обявим нови инвестиции, чрез създаването на Бек офис на цялата група в България. Трябва да знаете,че на нашата група в Европа се гледа, като на една от най-сигурните банки. Това се прехвърля и съвсем ясно към ОББ. ОББ има най-високия рейтинг на българския банков пазар. Много от нашите инвестиции вървят в посока на иновациите. Ще подобрим интернетбанкирането, току що пуснахме и видеобанкиране. Тази година получихме награда за най-иновативна банка. Беше номинирано нашето мобилно банкиране. Което е важно за Вас присъстващите тук-получавате оптимално обслужване в клона в Кърджали. Благодаря ви ,че сте лоялни клиенти на ОББ, каза още членът на кънтри тийма на КВС Груп.

    Изказване от името на клиентите на ОББ в Кърджали направи Джевдет Адем, собственик на ЕКИП холдинг.

    Той сподели, че е клиент на банката от далечната 1975 г и стартира от тази зала. Радвам се , че банката си дойде точно на мястото. Инвестицията си заслужава защото Кърджали стана стратегически град в този регион, вписващ се в триъгълника Одрин-Комотини-Кърджали.

    Водосвет отслужи енорийският свещеник отец Петър. Той се обърна към Всевишния с думите: Дай своя мир на ОББ и всички , които работят и ще работят с нея. Нека господ им дари здраве и благодат, каза още в молитвите си свещеникът.

  Георги Кулов

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 17.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Делата ви ще се развиват в неочаквана последователност, предвид промените, които предстоят. Колкото и да не сте обнадеждени, няма и да сте разочаровани. Довежданата придобивка ще събуди интереса ви към някого или нещо, който ще се задълбочи през следващите дни. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, особено към човека, който ви интересува.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не приспивайте вниманието си за некоректни партньори, в състояние сте и можете да предотвратите задкулисната им игра. Личните ви дела ще потръгнат, на предстояща среща ще се изяснят съществуващи недоразумения и всичко ще бъде наред. Правилно подредени, приоритетните ви ангажименти ще ви донесат добри дивиденти.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се чувствате в добро настроение и ще търсите начин да го споделите с любимите си хора. Споделяйки интересните си идеи, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа. Наясно сте, че вътрешния ви глас е най-точния ориентир за нещата, които ви вълнуват и ще го следвате.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се тревожете, ако не ви се удаде да решите въпроси, занимаващи ви не от вчера и днес. Очевидно е нужна подкрепа, и ако знаете от кого точно, не се колебайте да я потърсите. Не давайте воля на всичките си мисли, оставете част от тях за споделяне, но друг път. Обичани сте и това ви зарежда с енергия.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате потенциал и възможности да се справите с предизвикателства, които ще се изправят пред вас. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Деловите представители ще получат оферта за печеливша сделка.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Решени сте да се справите с всичко, но да осигурите независимостта си. Подобни вълнения не са рядкост при вас, за това без колебание ще отхвърлите ограниченията и ще заявите претенциите си за по-добро настояще и бъдеще. Силите ще ви стигнат и за други начинания, с които ще напътствате нечии действия. Да се чуди човек от къде толкова енергия и хъс.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Влияете се от оценките на другите и на свой ред давате мнението си, без това да е нужно. Пазете се от конфликти, защото няма да ви донесат очакваните облекчения. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Но не го правете като благодеяние, уважавайте достойнството им.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекалено високи са изискванията ви както към собствената ви, така и към чуждата работа. Това е чудесно, тъй като ви кара да изпипвате всеки елемент от работата си, но може да ви създаде неприятности с хората, с които работите. Подходете с такт и разбиране към доводите им, като същевременно се опитайте да ги накарате и те да разберат вашите.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако позволите на излишната си енергия днес да ви повлияе, това може да бъде доста неприятно. Намерете начин да я изразходвате подобаващо, без това да нарушава добрите ви взаимоотношения с околните. Печелите симпатиите на някой, когото не сте виждали досега. Възможно е бързо да си допаднете взаимно и да откриете доста интересни неща.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Съсредоточени сте, затова и работата ви ще е успешна. Полагате основите на нещо, на което ще се радвате за в бъдеще. От вас се изисква да сте отдадени на заниманията си. Близките ви очакват повече внимание и изглежда напълно го заслужават. Не възлагайте прекалено големи надежди на дадено събитие.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Интересът ви към него не намалява, напротив. Ще се радвате на взаимност и е възможно връзката ви отново да се поднови. Пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие.
  17 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще се радвате на обикновени неща, създаващи ви душевен комфорт. Някои от вас ще имат срещи с хора, които не са виждали от дълго време или пък виждат за пръв път. При всички случаи ще намерите общи теми и ще се обвържете с взаимен интерес. Финансови придобивки ще повишат настроението ви.
  17 окт 2019
  Последни новини